Obavijesti

Show

Komentari 0

Tech d house with Niki Belucci u petak samo u Depo klubu

Tech d house with Niki Belucci u petak samo u Depo klubu
3

Depo klub ponosno predstavlja "special" izdanje na kojem će ugostiti velebnu DJ -icu koja tehnikom iza DJ-pulta baca sjenu na dosta muškog dijela DJ-velemajstora

VIDEO

Tech d house program Depo kluba ponosno predstavlja "special" izdanje na kojem će ugostiti velebnu DJ -icu koja tehnikom iza DJ-pulta baca sjenu i na podosta muškog dijela DJ-velemajstora, a izgledom pod reflektorima plijeni pažnju kako muškog dijela publike, tako i onog nježnijeg spola. Dame i gospodo, u Zagreb se vraća seksepilna heroina - Niki Belucci.

Niki Belucci je simbol ljepote, šarma, slobode, erotičnosti, seksualnosti i energije. Ona je hodajuća sinergija svega nabrojanoga, pa ne čudi ni njen životni put do današnje slave u svijetu glazbe.

Niki je imala obećavajuću karijeru kao gimnastičarka, ali je nakon ozbiljne ozljede morala prekinuti karijeru u 15. godini. Ova tragedija ipak je nije zaustavila u dolasku do velikih postignuća, pa je tako do samog nemilog događaja već osvojila 21 zlatnu, 12 srebrnih i 8 brončanih medalja, ali i 2 trofeja kao jedna od najtalentiranijih gimnastičarki u Budimpešti.

Mnogi će se pozivati na njenu karijeru u profesionalnom snimanju filmova za odraslu publiku. Taj poslovni pothvat trajao je tek šest mjeseci, a potom je 2003. godine najavila povlačenje te je krenula u stvaranje karijere od onoga što je do tada bilo samo ljubav, strast i dugogodišnji hobi - sviranje kao DJ-ica. Njen talent, tehnička preciznost, te naravno šarm ubrzo su počeli osvajati publiku manjih klubova, a potom i globalno. Njena profesionalna karijera DJ-ice bila je u punom usponu, a njena izdržljivost i dobra ćud omogućili su joj da samo u prvoj godini sviranja odradi čak nevjerojatnih 160 nastupa. Vrata globalne scene elektronske glazbe polako, ali sigurno otvarala su se pred ovom mađarskom ljepoticom. Njemačka, Austrija, Rusija, ... Niki je miksanom kompilacijom "My House Special" u kratkom vremenu osvojila srca fanova Europe, južne Amerike te SAD-a, Australije i Azije. Kao rezident na radio stanici "Radio FG" njeni miksevi nastavili su biti prezentirani na tjednoj bazi. Ovo iskustvo povećalo je bazu njenih fanova te joj samo donijelo još jednu veliku stvar, a to je rezidencija u možda najpopularnijem klubu na svijetu - Amnesia na Ibizi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Niki je trenutno i u nominaciji za najbolju DJ-icue na svijetu (NRJ DJ Awards).

Zašto je ova posjeta Niki Zagrebu toliko posebna, pitate...? - Niki Belucci će u petak, 03.10.2014. u klubu Depo  premijerno odsvirati tech house set. Dakle, očekujte neočekivano! Mainstream gošća u apsolutnom underground izdanju. Komercijalni dio glazbe Niki ostavlja "pred vratima", te u Depo donosi samo glazbu za prave i iskrene zaljubljenike u elektronsku glazbu, u underground i p.l.u.r. koncept.

Jedinstvena, predivna oku, još primamljivija uhu, nezaobilazna, nezaboravna i obožavana.. samo je jedna Niki Belucci.

Podršku glavnoj gošći večeri iza DJ-pulta pružit će Matya Participacija za event je 40 kn do ponoći, a 50 kn poslije. Party počinje u 22h, te završava u 6h ujutro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju