Obavijesti

Show

Komentari 0

Velika rock fešta na jubilarnom 100. izdanju Good Vibrationsa

Velika rock fešta na jubilarnom 100. izdanju Good Vibrationsa
3

Čast da zasviraju na ovom posebnom koncertu pripala je bendovima Muscle Tribe of Danger and Excellence, Them Moose Rush i Brain Production

VIDEO

Good Vibrations je rock program koji će ovu srijedu u Vintage Industrial Baru doživjeti svoje jubilarno 100. izdanje. 

Nakon što se u sklopu programa predstavilo preko 250 hrvatskih i stranih izvođača, čast da zasviraju na ovom posebnom koncertu pripala je bendovima Muscle Tribe of Danger and Excellence, Them Moose Rush i Brain Production. 

Nezaobilaznom Kneži  za DJ pultom u odabiru vrhunske glazbe pomagat će DJ Neman i DJ Kojitediro. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu do srijede u 17h, a na ulazu će, ako ih ostane, koštati 40 kuna. 

Zamišljen kao klupski rock program koji će biti platforma za prezentaciju najboljih domaćih autorskih alternativnih bendova, Good Vibrations je svoje prvo izdanje doživio u listopadu 2012. u Vip Clubu. Nakon uspješne prve sezone program se seli u Vintage Industrial Bar gdje se održava i danas svaku srijedu od rujna do lipnja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz hrvatske bendove, zagrebačka publika mogla je čuti i one iz Njemačke, Italije, Slovenije,  Srbije, Austrije, Ukrajine. Posebna suradnja u vidu razmjene bendova ostvarena je sa švedskom udrugom Studiefrämjendet u sklopu koje su u Švedskoj zasvirale hrvatske snage Inciter, She Loves Pablo, Kevlar Bikini, The Rock Flock i Mahatma, a u Hrvatskoj se predstavilo  desetak švedskih bendova.

Program je doživio i svoja dva međunarodna izdanja: u švedskim gradovima Göteborg i Värnamo, kao i u Londonu u legendarnom okupljalištu Arsenalovih navijača Gunners Pub gdje su se lokalnoj publici predstavili hrvatski bendovi. Posebna božićna izdanja održala su se u orahovačkom Bluesu i vinkovačkom Walkowu. U  aktualnoj, četvrtoj  sezoni program je započeo i s nekoncertnim formatom, točnije s panel diskusijama koje se bave temama iz glazbenog svijeta uz eminentna imena domaće scene, a održani su i glazbeni buvljaci, kao i specijalizirane slušaonice.

No kako to sve skupa izgleda najbolje ćete se uvjeriti  ako ovu srijedu posjetite Vintage Industrial Bar. Početak je u 20:30h, a blagajna se otvara u 20h. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije