Obavijesti

Show

Komentari 17

Britanci tulumare u Tisnom: Otvoren 9. The Garden festival

Britanci tulumare u Tisnom: Otvoren 9. The Garden festival
24

Festival je ucrtao Hrvatsku na festivalsku kartu svijeta, te doprinosi turizmu Hrvatske i razvoju lokalne zajednice, vele organizatori, a s tim se slažu i domaćini u Tisnome

VIDEO

U Tisnome je upravo otvoren deveti po redu The Garden Festival, za kojega se drži kako je jedan od najboljih festivala elektronske glazbe u Europi, traje od 2. - 9. srpnja 2014 u turističkom naselju Hostin. Tisuće mladih već je zaposjelo kampove, bungalove, restorane, pozornice i plaže u Tisnome, a zabava je već počela, sudeći prema veselim gostima. Kako se ističe, The Garden Tisno na idiličnoj dalmatinskoj obali će u tjedan dana ugostiti one koji traže zabavu i pustolovinu pod suncem i zvjezdanim nebom te žele biti dio jedinstvenog festivala s istomišljenicima iz cijelog svijeta.

- Vidim tu mlade ljude iz čitave Europe, posebice iz Velike Britanije, koji su došli družiti se, uživati, slušati glazbu. Oni znaju kako je festival dobro organiziran, odlično koordiniran s lokalnim vlastima. Lijepo se odvija i nadam se kako će se svi dobro zabaviti - kazao je David Slinn, Veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj, koji je simboličnim stavljanjem gramofonske ploče na DJ pultu na plaži i 'službeno' otvorio festival.

Festival je ucrtao Hrvatsku na festivalsku kartu svijeta, te značajno doprinosi turizmu Hrvatske i razvoju lokalne zajednice, vele organizatori, a s tim se slažu i domaćini u Tisnome. 

 - Mi smo sretni ovdje. Nemamo nikakvu namjeru otići odavde. Imamo velike planove za budućnost. Ono što želimo je produljiti  sezonu. Imamo odličnu suradnju s lokalnim vlastima i stanovništvom, u Tisnome nalazimo mnogo toga što je našim gostima potrebno, restorane, taksije i sve ostale pogodnosti. U svakom slučaju, vrlo smo zadovoljni u Tisnome - kazao je Nick Colgan, osnivač festivala i nekadašnji član britanske grupe UB40.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na otvaranju je bio i Ivan Klarin, saborski zastupnik i načelnik Općine Tisno, koji je ustvrdio kako je atmosfera na Gardenu odlična, što se osjeća već prvoga dana, te kako je Tisno spremno za prihvat velikog broja gostiju sa svih strana svijeta, a posebice Velike Britanije. U razgovoru su se veleposlanik Slinn i načelnik Klarin našalili kako je možda došlo vrijeme da Velika Britanija otvori konzulat u Tisnome, s obzirom na broj britanskih državljana koji u njemu borave u ljetnim mjesecima, ali i čitave godine.

Inače, drži se kako je upravo The Garden Festival pokrenuo lavinu festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, a svake godine privlači posjetitelje iz svih dijelova svijeta. Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smještaja, intimnost zaljeva te vlastitu pješčanu plažu, mjesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini otoka, nacionalnih parkova i povijesnih gradova. Veliki broj cijenjenih izvođača i gotovo 200 DJ-a nastupit će na 3 pozornice i 2 broda, te u klubu na otvorenom Barbarella's u Pirovcu i u The Garden Zadar baru, prvotnom sjedištu The Garden Festival ekipe. The Garden je jedan od pet festivala koji će se na istom mjestu događati tijekom ovog ljeta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...