Obavijesti

Show

Komentari 0

Poznati uživali uz Somersby u Papayi na DJ Mag festivalu

Poznati uživali uz Somersby u Papayi na DJ Mag festivalu
16

Svi gosti festivala zabavljali su se četiri dana uz najnovije hitove elektronske glazbe. Festival nisu propustile ni Iva Jerković, Natali Dizdar, Jelena Denona...

VIDEO

DJ Mag festival i ove godine bio je na plaži Zrće u suradnji sa Somersbyjem čime je još jednom dokazano da Somersby organizira zaista najbolje partyje u regiji. Svi gosti festivala zabavljali su se četiri dana  uz najnovije hitove elektronske glazbe i osvježavajuće Somersby okuse jabuke, kruške i kupine. Ovogodišnju glazbenu poslasticu nisu propustili Iva Jerković, Natali Dizdar, Jelena Denona, Martina Čular te mnogi drugi.

Uoči samog festivala na Facebook stranicama Papaya kluba i Somersbyja organiziran je nagradni foto natječaj u kojem su sudionici trebali osmisliti fotografiju na temu Somersby ljeta. Pobjednik je za svoju ekipu dobio sedmodnevni 'all inclusive VIP aranžman' u vili s bazenom na otoku Pagu. Somersby je kozmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove. Somersby su širom svijeta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene te je sasvim sigurno da je svima  DJ Mag Beach festival uz Somersby bilo iskustvo koje neće još dugo zaboraviti.

Nositelj imena festivala, DJ Mag, čini jedan od najvećih magazina elektronske glazbe u svijetu. Još otkako se Papaya klub 2011. plasirao na DJ Magovu prestižnu ljestvicu 'Top 100 klubova svijeta', dva uspješna branda svake godine surađuju i organiziraju zajedničke festivale. Papaya na spomenutoj ljestvici svake godine kotira sve bolje, pa je tako 2015. zauzela visoko 20. mjesto. Svakoga ljeta na plaži Zrće u sklopu DJ Mag festivala nastupaju najutjecajnija DJ imena elektronske glazbe. Tijekom posljednje četiri godine, Papayini DJ Mag festivali ugostili su zvijezde kao što su Hardwell, Swedish House Mafia, Alesso, Markus Schulz, Size Matters, a ove su godine sve zaljubljenike ove vrste glazbe i posjetitelje željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati zabavljali Showtek, Dannic, VINAI i Blinders, dok je večeras, zadnji dan festivala, provod zagarantiran uz Bad Nelsona.

DJ Mag festival je i ove godine dokazao svoju popularnost na način da se za njega tražila ulaznica više - prostori Papaya kluba posljednjih su dana popunjeni do sve do zadnjeg mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovoga nas ljeta do kraja sezone u klubu Papaya očekuju još tri velika festivala - Electrobeach Croatia festival, Barrakud festival, te Sonus festival u sklopu kojih nastupaju velika DJ imena kao što su Bingo Players, W&W, Sven Vath, Marco Carola, Jamie Jones, Loco Dice, Luciano, Seth Troxler, Maceo Plex, Joris Voorn, Disciples te mnogi drugi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'