Obavijesti

PlayStation 4 i igre na akciji! Gameri, ovo se ne propušta!

PlayStation 4 i igre na akciji! Gameri, ovo se ne propušta!
4

Ne znate što pokloniti ovog Božića? Mondo ima odličnu ponudu PlayStationa 4 i najpopularnijih igara po fenomenalnim cijenama. Požurite jer akcija traje do 21.12.

Ovog Božića razveselite se najpopularnijom igraćom konzolom na svijetu i najboljim PlayStation igrama. Ovakve se ponude ne propuštaju pa požurite te naručite već danas jer količine su ograničene, a akcija traje samo do 21. prosinca.

PlayStation 4 + FIFA 15 PS4 za 3.299,99 kn

Doživite najbolje nogometno iskustvo uz FIFU 15 koja vam sada nudi još realističnije reakcije igrača i bolju grafičku obradu koja će vam približiti i najsitnije detalje. Zajedno se sa svojim prijateljima veselite svakom golu i svim dinamičnim akcijama. Naručite do 21. prosinca po neponovljivoj cijeni i uštedite 400 kn!

PlayStation 4 + GTA V PS4 za 3.299,99 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U petom nastavku ovog gamerskog hita ne nedostaje bogatih kalifornijskih, automobilskih tura te napetih akcija i misija. GTA V u potpunosti iskorištava moć PS 4 novim grafičkim i tehničkim novitetima pa je vrhunska zabava zagarantirana. Uz ovakav poklon ispod bora jednostavno ne možete pogriješiti! 

PlayStation 4 + Destiny Special Vanguard Armoury Edition za 3.299,99 kn

Misija je spasiti Zemlju i sve njezine stanovnike, a uz odlične grafičke mogućnosti PS4, ova će se avantura pretvoriti u pravu božićnu pustolovinu. Ovo je najskuplja igra u povijesti video igara, a uz odabir ove kombinacije, poklon jednostavno ne može biti zabavniji.

PlayStation 4 + DualShock 4 + Killzone Shadow Fall PS4 za 3.599,99 kn

Uz ovu ćete ponudu višestruko uštedjeti. Mondo vam uz DualShock kontroler poklanja još jedan kontroler kako bi multiplayer igranje Killzone Shadow Falla bilo još zabavnije. Uživajte u nevjerojatnim vizualnim i brojnim inovativnim rješenjima. 

Požurite i do 21. prosinca naručite poklone kojima ćete razveseliti sve! Kupnjom Playstationa 4 po sniženim cijenama, Mondo vam poklanja najpopularnije igre i besplatnu dostavu u roku od 3 radna dana. 


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer