Obavijesti

Zašto Plivini vitamini B skupine?

Zašto Plivini vitamini B skupine?
2

Više od pola stoljeća Plivina kombinacija vitamina B skupine, poznatija pod imenom Plibex, omogućuje zadovoljenje povećanih potreba vašega tijela za B vitaminima.

Zašto Plivini vitamini B skupine?

Zato jer više od pola stoljeća Plivina kombinacija vitamina B skupine, poznatija pod imenom Plibex, omogućuje zadovoljenje povećanih potreba vašega tijela za B vitaminima. Plibex je kombinacija vitamina B1, B2, B3, B5, B6 i B12 koja se primjenjuje u različitim situacijama, među inim i kao terapijska opcija kod različitih bolesti i stanja.

Vitamini B skupine:
- smanjuju umor i iscrpljenost
- održavaju zdravlje kose, kože i noktiju
- čuvaju imunološki sustav

Sinergija za smanjenje umora i iscrpljenosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Plibex osigurava dnevne potrebe za vitaminima B1, B2, B3, B5, B6 i B12 zbog čega je indiciran za prevenciju i liječenje deficita ovih važnih vitamina.  Svaki od vitamina B skupine ima svoje specifične zadaće, no, budući da u tjelesnim reakcijama nastupaju zajednički potrebno ih je uzimati u kombinaciji kao što to osigurava Plibex. Osim što pridonose normalnom metabolizmu energije, vitamini B skupine pridonose i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. 

Zdrava i lijepa koža, kosa, nokti 

Vitamini B kompleksa, uz proteine kao potporu, pomažu koži da postane sjajnija i elastičnija, noktima da budu čvršći i kosi da bude mekša i svilenkastija. Izbjegavanjem deficita vitamina B skupine možemo odgoditi slab rast i sijeđenje kose, sušenje, crvenilo i iritaciju kože, ispucale usne i pojavu ranica na rubovima usta i oko nosa te lomljivost noktiju.

Nahranite imunološki sustav

Vitamini B kompleksa posebno se preporučuju osobama izloženim stresu, s neredovitom i jednoličnom prehranom, na dijetama za mršavljenje te kod oslabljenog imuniteta. Primjerice, za pravilan rad našega obrambenog sustava neophodnim se smatra adekvatna opskrba vitaminima B kompleksa, posebice vitaminima B1, B6 i B12.

Dokazano učinkoviti 

Vitamini B skupine topljivi su u vodi pa se u suvišku izlučuju iz tijela. To omogućuje njihovu primjenu i u višestruko višim terapijskim dozama od onih koje su dnevno propisane za podmirivanje  potreba organizma. Znanstvenici su imali cijelo jedno stoljeće za provjeru neškodljivosti i učinkovitosti vitamina B skupine, budući da je prvi otkriveni vitamin početkom 20. stoljeća bio upravo vitamin B1. Stoga je Plibex pouzdan, učinkovit i dostupan ulog u zdravlje!

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora