Obavijesti

News

Komentari 33

Bandić: Veselim se sjednici i svim dojučerašnjim drugovima

Bandić: Veselim se sjednici i svim dojučerašnjim drugovima
1

Zagrebački gradonačelnik je također poručio kako od fontana nije odustao: 'To je na sreću svih onih 79 posto građana koji podržavaju fontane. Fontane idu dalje.'

VIDEO

Moji dojučerašnji drugovi, nestašna djeca, veselim se da ću s njima sutra provesti vremena. Žao mi je što nisam bio prisutan na prošloj sjednici Skupštine, ali ću sada s njima provesti vremena - poručio je tako oporbenim zastupnicima gradonačelnik Milan Bandić prije održavanja sjednice Gradske skupštine u četvrtak. 

Kako je naglasio Bandić, zbog činjenice da su oporbenjaci rebalans proračuna koji ide na dnevni red, prozvali kozmetičkim, pretpostavlja kako će  rasprava biti i više nego zanimljiva.

Bez obzira na krizu i recesiju Grad Zagreb ne može biti u potpunosti zadovoljan, ali u odnosu na drugi dio Hrvatske, Grad Zagreb je pozitivan primjer, Bandić o rebalansu proračuna

- Bez obzira na krizu i recesiju Grad Zagreb ne može biti u potpunosti zadovoljan, ali u odnosu na drugi dio Hrvatske, Grad Zagreb je pozitivan primjer - komentirao je Bandić rebalans proračuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako je, pak, poručio pročelnik Slavko Kojić novac dobiven u sporu omogućio je Gradu sanaciju deficita iz prethodnih godina.

- Što prije moramo u plan prihoda uvrstiti 109 milijuna kuna za zdravstvo kako bi sanirali dugove i kamate koje su se nagomilale upravo zbog onih koji danas upiru prstom u rebalans, a do jučer su govorili da u sporu u koji smo ušli i na kraju ga dobili ćemo izgubiti - rekao je Kojić. 

Bandić je također poručio kako od fontana nije odustao.

'Fontane idu dalje'

- To je na sreću svih onih 79 posto građana koji podržavaju fontane. Fontane idu dalje. Zašto ih nisam riješio lani? Zato da ih možemo prezentirati i ove godine - odgovorio je Bandić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1