Obavijesti

News

Komentari 48

HDZ zvao inspekciju: Kriza u Holdingu zbog Kojićeve žene

HDZ zvao inspekciju: Kriza u Holdingu zbog Kojićeve žene
3

Probem je nastao zbog zahtjeva Daniele Franić koja zahtjeva da u Holdingu dobije ugovor na neodređeno, tj. da ostane u radnom odnosu kao što je bila i dosad

VIDEO

U Zagrebačkom holdingu nova Uprava nema već tri tjedna ugovore zbog velike svađe pročelnika za financije Slavka Kojića i članova Nadzornog odbora Mirne Šitum i Vladimira Ferdeljija. Danas je HDZ pozvao inspekciju rada u Holding jer pet novih članova uprava nema ugovore.

- Rade protuzakonito - rekao je HDZ-ov Mario Župan.

Problem je nastao zbog zahtjeva Daniele Franić koja je nakon uhićenja Slobodna Ljubičića vodila Holding. Franić je izabrana i u novu upravu kao članica za pravna pitanja. Potvrdila nam je da ona zahtjeva da dobije ugovor na neodređeno, tj. da ostane u radnom odnosu kao što je bila i dosad. Nadzorni odbor na čelu sa Mirnom Šitum cijeloj novoj upravi nudi menadžerske ugovore, na mandat od četiri godine, ali uz velike otpremnine ukoliko budu smijenjeni. Ne želi sa Franić raditi iznimku.

-To nema nikakve logike. Ne traži ništa više nego je imala, razina prava je u konačnici čak i jednaka - kaže Slavko Kojić, suprug Daniele Franić, ali istovremeno i član Skupštine Zagrebačkog holdinga. Kojić i Švaljek su birali novu upravu zajedno sa Nadzornim odborom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slavko Kojić se žestoko posvađao s članom Nadzornog odbora Vladimirom Ferdeljijem oko ugovora za Franić.

Ako ne budu htjeli pristati, raspustit ćemo Nadzorni odbor i staviti ljude koje će raditi - rekao je Kojić koji kaže da ga podupire i Švaljek.

Promjena Nadzornog odbora opet znači određeno vrijeme ,a Uprava i dalje ne bi imala ugovore.

Predsjednica Nadzornog odbora Holdinga Mirna Šitum rekla je da su članovi Nadzornog odbora jednoglasno donijeli odluku da svi članovi uprave imaju menadžerske ugovore i da su ih dali članovima uprave na potpis. Kaže da se i Franić javila na natječaju za poziciju za koju je predviđen menadžerski ugovor.

Daniela Franić kaže da se možda ne bi ni javila da je znala da će nuditi samo menadžerski ugovor. Smatra da je odradila težak posao u Holdingu kada su uhićeni i predsjednik uprave i zamjenik i da želi zadržati svoj ugovor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag