Obavijesti

Kolumne

Komentari 34

HEP poskupljuje grijanje da bi menadžeri imali bolje limuzine

Poglavito je poskupila dodatna oprema, grijana sjedala, kožni mjenjači pa je red da se cijene usklade i da to plati narod. Narod je to prihvatio kao i uvijek - šutke

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 10. rujna -. Ante Ćorušić, HDZ-ov "ministar u opsjeni, inače humanist, ispalio je da bogati Hrvati moraju imati bolju medicinsku skrb od siromašnih. Taj hitac pogodio ga je u nogu i trebala mu je medicinska pomoć. Nekako je izgubio novčanik, liječnici mu nisu htjeli pomoći. Morao je sazivati kolege iz HDZ-a da posude da plati račun u bolnici. Pokazao je da je široke ruke jer je medicinske sestre počastio zavojima i hanzaplastima. Inače, Ćorušić je tvorac medicinskog sustava kojeg su prozvali Bolnica dr. Pilikosta.

Zvjezdani nadnevak 11. rujnaHrvatski pravosudni sustav  i zakoni dobili su međugalaktičku nagradu za Glupost svemira. Naime, posebna komisija stručnjaka iz Mliječne staze odabrala je Hrvatsku jer je samo ondje u cijelom svemiru moguće da osuđenik po danu radi u svojem poduzeću, a navečer ide u zatvor da bi odslužio kaznu. Potom se ujutro budi i opet odlazi na posao. Osim toga, Komisija je navela i primjer strašne kazne hrvatskih sudaca - da ubojice mogu biti kažnjeni čišćenjem ulica i studiranjem. Commander Data, inače robot, rasplakao se od emocija. 

Zvjezdani nadnevak 12. rujna  - Neka moja Istra kao ugljen blista, naziv je nove Vladine akcije ulaganja ekološki prihvatljiv izvora energije. Premijer Zoran Milanović i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić popeli su se na dimnjak TE Plomin 3 i naudisali se svježeg zraka. Potom su posjetili istoimeno lječilište za plućne bolesti gdje su razgovarali s pacijentima koji su oduševljeni ulaganjem. Tuberanska elektrana Plomin 3 neprocjenjiva je pa zato vodeći ljudi nisu ni mogli nabrojati sve prednosti njezine izgradnje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 12. rujna - HEP je zatražio povećanje cijena grijanja jer ih nisu dirali dvije godine, a sve je u međuvremenu poskupjelo.
- Passati, BMW-i, Mercedesi za naše menadžere poskupili su, poglavito dodatna oprema tih limuzina pa je red da se cijene usklade i da to plati narod - stoji u priopćenju HEP-a. Penzići su se složili s ovim prijedlogom HEP-a. Popadali su  i posložili se po ulicama diljem Hrvatske. Od muke i jada te se smrzli. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'