Obavijesti

News

Komentari 0

Imenovanje: Zvonimir Novosel je novi gradonačelnik Jaske

Imenovanje: Zvonimir Novosel je novi gradonačelnik Jaske
1

Jastrebarskom garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine, najavio je nasljednik Mihaela Zmajlovića

VIDEO

Nakon što ga je Sabor potvrdio za novog ministra zaštite okoliša,  dosadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović službeno je predao vođenje grada u ruke svojem dugogodišnjem suradniku, zamjeniku Zvonimiru Novoselu. 

Zmajlović je od 2009. godine obnašao funkciju gradonačelnika Jastrebarskog, a preuzimajući ministarsku dužnost, nema pravo ostati na ostalim funkcijama. Izbor je pao na njegova najbližeg suradnika, dosadašnjeg zamjenika Zvonimira Novosela, poručuju iz uprave Jastrebarskog. 

– Mihael Zmajlović moj je dugogodišnji ne samo suradnik nego i prijatelj, i ponosan sam što je Vlada  prepoznala njegov rad. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati sve ove godine, a iako mi je žao što odlazi, uvjeren sam da će s jednakim žarom voditi ministarstvo, kao što je bilo slučaj i s gradom. Jaski garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine – najavio je nasljednik na gradonačelničkoj funkciji Zvonimir Novosel. 

Dojučerašnji prvi čovjek Jastrebarskog, a sada Ministarstva zaštite okoliša ocijenio je kako nema nikakvih bojazni za daljnje uspješno vođenje Jastrebarskog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo te bolje nego itko može preuzeti vođenje grada u kojem je više od deset godina – izjavio je novi ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a