Obavijesti

News

Komentari 71

'Jakovčić IDS vodi kao mafiju, ima svega, od bijeloga pa dalje'

'Jakovčić IDS vodi kao mafiju, ima svega, od bijeloga pa dalje'
1

Kajin je rekao da je i on 20 godina na neki način bio small kriminalist, ali da nikada nije pripadao toj zločinačkoj organizaciji. Istru se, tvrdi, treba osloboditi straha

VIDEO

Damir Kajin rekao je tijekom gostovanja u emisiji Zoom riječke televizije kako je 20 godina na neki način bio small kriminalist, ali da nikada nije pripadao toj zločinačkoj organizaciji. Vrijeđaju ga, tvrdi, diskvalifikacije koje se svaki dan mogu čuti od Jakovčića i ljudi koji ga okružuju. 

Sad se, kako tvrdi Kajin, postavlja pitanje je li Milanovića na vlast dovela mafija. 

- Ne, Milanovića je na vlast doveo narod, a narod, bili Istrijani, Slavonci, Dalmatinci, Zagorci, ne mogu biti mafija. Neka nas jednostavno već jedanput prestane Jakovčić vrijeđati. On je taj koji IDS doslovce vodi kao mafiju jer tu ima svega, od onoga bijeloga pa do toga da je Jakovčić javnim novcem preuzeo medije, da kontrolira državnu upravu, da je sve umreženo, dio policije, dio sudstva i tome slično - rekao je Kajin i dodao da se protiv toga treba boriti. 

'Idemo u izbore kao što se išlo u partizane 41.'

Isto tako, rekao je da se Istru treba osloboditi od straha i dati svima iste šanse, a ne da se javni novac koristi za zakupljivanje medijskog prostora i svega ostalog. 

- Dovoljno je samo spomenuti da na godišnjoj razini IDS ili naši načelnici i gradonačelnici za te namjene izdvajaju oko 5 milijuna kuna. Sve to koordiniraju iz Zagreba i to se pretvara u jedan prostor gdje se samo glorificira lik i djelo velikog vođe i njegovih pomoćnika - rekao je bivši član IDS-a i kandidati za istarskog župana. 

Kajin tvrdi da je svih godina dok je bi član IDS-a bio prevaren jer nije sudjelovao u izvršnoj vlasti.

- Čitav niz stvari se počinje otkrivati u onom trenutku kada učinite određeni otklon od te politike. Netko će postaviti pitanje gdje si bio, zašto nisi prijavio, vjerojatno to i ovi moji sada stalno spekuliraju. Pa kome da prijavite, DORH sve zna, oni imaju svaku informaciju pa neka rade ako im se radi. Ako ih se kontrolira od strane izvršne vlasti zašto bi se oni trsili kad računaju da će ta vlast dobiti još koji mandat, a oni će dobiti unosne poslove od te vlasti - rekao je i dodao da u ove izbore idu kao što se 41. išlo u partizane i 91. u bitku protiv velikosrpske agresije. 

Po njemu je za promjenu na istarskim prostorima ključan igrač SDP, a za članove SDP-a koji mu nisu dali podršku rekao je da su plaćenici koje kontroliraju Jakovčić, Miletić i drugi. 

Ako ne pobijedi na lokalnim izborima odradit će saborski mandat do kraja i onda se povući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je