Obavijesti

News

Komentari 63

Jakovčić: Tužit ću Lista, ne želim ga slušati kako me blati

Jakovčić: Tužit ću Lista, ne želim  ga slušati kako me blati
1

Priču ćemo raspraviti na sudu. Ne želim više mirno slušati i gledati napade uvijek iz iste kuhinje i da me osobe koje su ispod svakog nivoa dalje blate, kaže Jakovčić

VIDEO

Ivan Jakovčić, eurozastupnik i bivši istarski župan, priprema tužbu protiv Georga Lista, njemačkog investitora koji ga je na javnoj televiziji optužio za reket na projektu gradnje polo-igrališta kod Motovuna. Policija je otvorila istragu protiv Jakovčića, a neslužbeno se doznaje da sve što zasad imaju jest Listova izjava, piše Večernji list.

List tvrdi da ga je Jakovčić tražio da uplati pola milijuna eura na račun tvrtke Branka Curića, tadašnjeg županijskog pročelnika za turizam, a sada novog predstavnika HTZ-a u Milanu, ako želi graditi igralište. 

'Smještaju mi, priču ćemo raspraviti na sudu'

Jakovčić pak te optužbe odbacuje i tvrdi da mu se smješta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Nemam namjeru putem medija razgovarati s takvim osobama, nego ćemo cijelu priču raspraviti na sudu! Pripremio sam odvjetnički tim koji će zatražiti zadovoljštinu za sve izrečene uvrede i laži. Ne želim više mirno slušati i gledati napade uvijek iz iste kuhinje i da me osobe koje su ispod svakog nivoa dalje blate – rekao je Jakovčić Večernjem listu.

Jakovčič očekuje efikasnu istragu, nastavio je, a u jednoj mjeri i zaštitu od DORH-a i MUP-a jer se, po njemu, u ovim optužbama ne radi samo o njegovom osobnom ugledu, već se želi oblatiti Curića i Jakovčića.

'Ja sam u politici ostvario sve snove' 

Na pitanje iz koje to kuhinje dolaze optužbe, Jakovčić kaže da je riječ o “dijelu frustriranih novinara HTV-a povezanih s propalim istarskim političarima koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da je on u politici ostvario sve snove”.

Okrunio sam to i najvećom životnom željom – izborom u Europski parlament! – kaže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora