Obavijesti

News

Komentari 21

Kandidat HDZ-a za sisačko- moslavačkog župana Ivo Žinić

Kandidat HDZ-a za sisačko- moslavačkog župana Ivo Žinić
1

Borba za fotelju: Ivo Žinić (54) već se prije godinu i pol natjecao za ovu funkciju, no izgubio je u drugom krugu izbora od tadašnje županice Marine Lovrić Merzel

VIDEO

Županijski odbor HDZ-a jednoglasno je u četvrtak navečer odlučio kako će HDZ za župana, na prijevremenim izborima 12. listopada, kandidirati Ivu Žinića, čelnika županijske organizacije HDZ-a.

Ivo Žinić (54) već se prije godinu i pol natjecao za ovu funkciju, no izgubio je u drugom krugu od tadašnje županice Marine Lovrić Merzel.

- Pokušat ću opet pokazati i dokazati građanima da dolazi jedna nova generacija ljudi koji žele promijeniti način upravljanja županijom, ali i politiku. Kritizirao sam način vladanja i upravljanja bivše županice koji će sada imati i sudski epilog, a vjerujem da će građani županije nas prepoznati kao nove ljude kojima je cilj rad za opće dobro, a ne osobni interes. Treba promijeniti percepciju o političarima i pokazati da nisu svi korumpirani - rekao je Ivo Žinić.

Ivo Žinić je bojnik Hrvatske vojske, zaposlenik Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, dugogodišnji je član HDZ-a. Bio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline u dva mandata te dogradonačelnik Gline od 2005. do 2009. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tko će mu biti protukandidati za dožupane još se ne zna. 

- Odluka će se znati u srijedu ili četvrtak. Mi smo u koaliciji sa strankama HSS, HSP AS i sukladno tome ćemo se dogovoriti - rekao je Žinić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a