• Članak
  • Komentari 59
  • Share 1
  • Tweet

Karamarko: Ja sam pristojan i fin, a Milanović je bio vulgaran

Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko, prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića

Četvrtak, 20. 9. 2012. u 13:23    Piše: Marcela Bratović , Tea Kvarantan Soldatić
Karamarko: Ja sam pristojan i fin, a Milanović je bio vulgaran Patrik Macek/Pixsell Tvrdi da se Milanović lijepo brine o svojim interesima

Nakon što je premijer na sjednici Vlade priznao kako je možda preoštro opoziciju pozvao na razum, javio se predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

- Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko - prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Josipu Leku. 

Milanović je Karamarku zamjerio što sve svodi na nogometni rječnik (1:0, 2:0 za HDZ). 

- Ja sam bio pristojan i fin - rekao je Karamarko. 

Dodao je kako je premijer cijelu predstavu u utorak u Saboru izveo kako bi mogao progurati rečenicu o dvotrećinskoj većini. Naglasio se kako se Milanović lijepo brine o svojim interesima. 

'Uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nam nisu potrebni'

- Lijepo ću podsjetiti da je njegov prvi potpredsjednik, kako oni sebe nazivaju, prvi, drugi, treći, Čačić rekao da tamo neki luđaci razmišljaju o Pelješkom mostu pa su 15 dana pokušavali naći neko rješenje. Imali su ih 68, kako to premostiti, htjeli su tunel ispod mora, nadvožnjak preko Bosne, specijalne trajekte i podmornice. Sve su htjeli samo ne most. A to je stvar nacionalnog interesa - rekao je Karamarko te dodao kako nam uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nisu potrebni.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: zoran milanović, vlada, tomislav karamarko, sdp, reakcije, hdz

Izdvojeni komentari 59 komentara Pogledaj sve komentare
20.09.2012., 14:16

girica: Ovi naši političari se ponašaju kao prave medijske zvijezde.. upicane se i našminkaju.. sjednu u ove saborske fotelje i zafrkavaju se na naš račun.!!! Pa dobro, Karamarko, imali se što pametnije za reći, osim što svi sami sebe hvalite... O pristojnosti i kulturi političara, slušamo , gledamo i čitamo svaki dan.!! Sklonite se više iz medija, nije vam to posao.!!!!!

20.09.2012., 13:44

Marko Vu: E moj Karamarko, dosta ste vi tunela ofarbali pa vam baš ta finoća koju spominjete i ne stoji.

20.09.2012., 14:05

japanokinez: Jadan onaj koji za samog sebe kaže da je pristojan i fin.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar