Obavijesti

News

Komentari 536

Karamarko: Milanović ne nudi program, nije ga niti napisao...

Karamarko: Milanović  ne nudi program, nije ga niti  napisao...
1

Mi ne nudimo sebe, nego program na kojem radimo tri godine, a čuli smo od njega da će oni tek ovih dana raditi na programu, rekao je predsjednik HDZ-a Karamarko

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko definitivno je odlučio da će na izbore izaći u 9. izbornoj jedinici koja obuhvaća Ličko-senjsku, Zadarsku, Šibensko-kninsku i dio Splitsko-dalmatinske županije. 

- Ja sam zapravo ovdje doma, kako da vam kažem. Zadnjih godina sve više i više i sve češće i češće dolazim u Zadar i vraćam se tu. Bit ću vjerojatno nositelj liste - potvrdio je Karamarko. 

Tko će još biti na listi Domoljubne koalicije nije mogao reći pa ni hoće li biti mjesta za bivšu kninsku gradonačelnicu Josipu Rimac. Odgovarajući na novinarsko pitanje da će mu takmac najvjerojatnije biti aktualni ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, Karamarko je odgovorio da mu je svejedno koga će SDP staviti kao nositelja u 9. izbornoj jedinici. 

Komentirao je izjavu Ruže Tomašić da bi dala potporu i vladi SDP-a ako bi to značilo neraspisivanje novih izbora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Gospođa Tomašić ima pravo na svoje mišljenje, svoje odluke i svoj budući politički put, ali Vlada u četiri godine nije napravila ništa, čak je upropastila Hrvatsku. Prema tome u bilo kakvoj kombinaciji ili situaciji podržati takvu vlast i Zorana Milanovića je apsurdno - odgovorio je Karamarko. 

Nije posebno želio komentirati savez Čačić-Josipović-Kosor i najavu kandidature bivše premijerke u Sisku. Novinari su Karamarka višekratno pitali o sučeljavanjima. Rekao je da HDZ i koalicija imaju program, što građane najviše zanima. 

- Ljude ne zanima što Milanović zna ili ne zna. S kime ću se sučeljavati? S nekim tko je jučer izjavio da će početi raditi program. Kažu, program je ono što radimo. Molim vas nemojte tako dalje. O čemu mi pričamo, ovo je sve skupa infantilno. Da se igramo ko mala djeca, tko će koga na ruku. Pa možemo i tako - rekao je Karamarko. 

Upitan zbog čega ne prihvaća sučeljavanje jedan na jedan, Karamarko je rekao kako ovo nisu predsjednički izbori. 

- To bi bio presedan. Kad se to dosada radilo?  Što su opće kandidati za premijera, tko je kandidat za premijera? Halo? Pustimo da se stvari odvijaju i sučelimo programe - rekao je. Na pitanje novinara znači li zapravo da se boji sučeljavanja, Karamarko je odgovorio da se ostave tih gluposti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 536
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a