Obavijesti

News

Komentari 210

Karamarko: Program je gotov i mi smo spremni preuzeti vlast

Karamarko: Program je gotov i mi smo spremni preuzeti vlast
1

Ići ćemo u reforme, ne populističke, ne kratkoročne nego one koje će dati rezultate. Program radimo s institutom iz Münchena i jako smo zadovoljni, kaže Karamarko

VIDEO

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko koji se u Bruxellesu našao u isto vrijeme kad i premijer Zoran Milanović, nakon summita Europske pučke stranke rekao je da je HDZ spreman preuzeti vlast.

- Krenut ćemo u prave reforme, ne populističke, ne kratkoročne već one koje će dati rezultate. Program radimo s institutom iz Münchena i jako smo zadovoljni tom suradnjom. Program je de facto gotov i možemo krenuti u preuzimanje vlasti. Sad 1. ožujka imamo i veliki gospodarski forum, gost će biti ravnatelj tog instituta, jedan od najjačih europskih ekonomista i svakako bit će zanimljivo - rekao je Karamarko te dodao da će HDZ gospodarski program od 1. ožujka otvarati kao školjku. Kaže da se definitivno mora razgovarati samo o kvaliteti života u Hrvatskoj.

- Treba napokon omogućiti posao onima koji žele ostati u Hrvatskoj. Naš plan je definitivno u skladu s planom Europskih pučana. A to je prvenstveno davanje podrške malom i srednjem poduzetništvu koje definitivno otvara radna mjesta - rekao je Karamarko.

Osvrnuo se i na pitanje objave predsjedničkih mirovina za koja smatra da ih javnost mora znati, posebno zašto su neki privilegirani, a neki ne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

''Dobro je da Vučić dolazi, to je korak prema boljim odnosima''

Što se tiče dolaska premijera Srbije Aleksandra Vučića na inauguraciju Kolinde Grabar Kitarović, smatra da je to dobro te da je to korak ka poboljšanju odnosa, ali i da će Srbija morati napraviti još neke korake da ti odnosi budu dobri.

- Mi priželjkujemo da ti odnosi budu dobri, ali morat ćemo razgovarati o graničnim pitanjima, o nestalima, popisima nestalih, povratu kulturnog blaga... Ali ako je to korak dobre volje, mi ga pozdravljamo - rekao je Karamarko koji se potom ponovno obrušio na vladajuće. Naime, SDP i HNS podržali su Andru Vlahušića za gradonačelnika Dubrovnika iako je pravomoćno osuđen.

- Zar to nije još jedan od paradoksa ove Vlade i ponašanje vladajućih. Ono što je njima omogućeno, drugima nije. A u međuvremenu predlažu izmjene Izbornog zakona, pitanje kandidature zapravo sebi uskaču u usta. To je još jedan primjer loše Vlade, ta kontroverza... I to je jedna populistička mjera što se tiče izmjena zakona, jer s druge strane podržavate čovjeka koji je osuđen. U njihovim redovima imate nekoliko pravomoćno osuđenih pa ih i dalje zalijevaju, a oni cvjetaju, uživaju dok se u isto vrijeme bave 'uhvatite lopova HDZ-a', stranke koja je definitivno istjerala korupciju iz svojih redova i to će i dalje raditi - zaključio je Karamarko.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)