Obavijesti

News

Komentari 631

Kolinda: Vratila sam se jer mi je dosta Kukuriku pravednosti

Kolinda: Vratila sam se jer mi je dosta Kukuriku pravednosti
8

Kolinda je u govoru rekla kako ne može više gledati odnos prema braniteljima, ženama u Vukovaru, siromašnima, ubogima i prema mladima koji odlaze iz države

VIDEO

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović pred Mladeži HDZ-a na njihovom Općem saboru, poručila je kako je lijepo biti ponovno doma. Za stranačku mladež ona je već predsjednica države iako kampanja još nije službeno počela.

- Mnogi me pitaju zašto se vraćam u Hrvatsku. Vraćam se zato što moja djeca vole ovu zemlju više od svega i zato što ovdje vide budućnost. I ja više ne mogu gledati kako ova prekrasna zemlja s tolikim potencijalima tone. Ne mogu više gledati odnos prema vama mladima, ne mogu gledati kako se sa nezainteresiranošću promatra kako odlazite iz zemlje jer nemate posla. Ne mogu više gledati odnos prema braniteljima, prema ženama u Vukovaru, prema poduzetnicima. Ne mogu gledati odnos prema siromašnima, ubogima i prema svima nama. Ne mogu više gledati ovu Kukuriku pravednost. Dosta je bilo! - kazala je Grabar Kitarović i zaradila pljesak.

Pokretanje videa...

Snježana Krnetić VIDEO

Od mladeži očekuje maksimalan angažman u kampanji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I čelni čovjek HDZ-a Tomislav Karamarko računa na stranačku mladež. Poručio im je da će teret zadaća koje su pred strankom pasti upravo na njihova leđa i to zato što neizmjerno vjeruje u njihovu ljubav prema domovini.

Pokretanje videa...

Snježana Krnetić VIDEO

Liste će biti osvježene, obećao Karamarko

- Liste će biti osvježene s dosta naših mladih sposobnih ljudi iz vaših redova. Neka se ne ljute stariji i iskusniji. Oni će i dalje biti u funkciji i dalje će biti iskorištavani. Svi mi koji smo prošli 50 godina imamo puno ožiljaka, a možda su neki od njih i opterećenje. Zato vi koji ste tu bez ožiljaka, spremni za borbu, sigurno ćete sada dobiti svoju priliku što se mene tiče - poručio je.

Kada su u pitanju predsjednički izbori Karamarko je kazao:

- Imamo izvrsnog kandidata za predsjednicu. Oni koji su htjeli farbati Hrvatsku u crveno vrijeme je da prestanu s time, jer njihovo farbanje nije uspjelo, ono je samo kontaminiralo Hrvatsku lošom atmosferom i podijeljenošću - izjavio je Karamarko.

Podsjetio ih je da, s bavarskim i domaćim stručnjacima, rade na gospodarskom programu pod nazivom "Plan zapošljavanja" . Najavio je da će svi njegovi detalji biti objavljeni u srpnju iduće godine.

- HDZ nema namjeru sa rukama duboko u džepovima doći na vlast. Ne trebamo ni dolaziti na vlast, ako nismo spremni. Bit ćemo spremni. Idemo se boriti za Hrvatsku da ne moramo blagostanje tražiti diljem svijeta. Mi to blagostanje moramo donijeti u našu zemlju - kazao je Karamarko i zaradio pljesak. Kriteriji po kojima će se dolaziti na dužnosti su domoljublje, znanje, stručnost te spremnost da se žrtvuju za Hrvatsku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 631
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.