Obavijesti

News

Komentari 415

MOST će poslijepodne objaviti što su zaključili na sastanku

MOST će poslijepodne objaviti što su zaključili na sastanku
7

Uoči sastanka, zastupnik Mosta Miro Bulj na ulazu u prostorije stožera rekao je da je ''Most čvršći nego ikad'' odgovarajući na pitanje novinara o frakcijama u koaliciji

VIDEO

Sastanak Mosta završio je u srijedu oko 13.30 sati. Njegovi članovi Božo Petrov i Drago Prgomet samo su kratko prokomentirali da će se svi detalji sa sastanka doznati na već ranije najavljenoj tiskovnoj konferenciji u 16.30 sati.

U zagrebačko sjedište Mosta u Smičiklasovoj ulici uoči sastanka tijekom porijepodneva stigle su Sanela Dropulić zadužena za medije, te dvije nove saborske zastupnice Irena Petrijevčanin Vuksanović i Gordana Rusak. Nisu davale izjave o Mostovom prijedlogu reformi niti o sastancima s drugim parlamentarnim strankama. Izjave će, rekla je Dropulić, biti nakon sastanka. Ipak, najavila je kako će Drago Prgomet kasniti na sastanak.

- Doktor Prgomet će kasniti. Dakle, nema govora o nikakvim podjelama i špekulacije tog tipa ne dolaze u obzir. On je u bolnici i kad završi svoj svakodnevni posao, dolazi k nama - rekla je Dropulić. 

Novi zastupnici, profesor s Pravnog fakulteta Robert Podolnjak i primoštensku načelnik Stipe Petrina stigli su zajedno. Obojica su konkretne izjave ostavili za nakon sastanka. Petrina je samo kratko ponovio kako nema raskola u Mostu.

Zastupnik Mosta Miro Bulj na ulazu u stranku rekao je da je ''Most čvršći nego ikad'' odgovarajući na pitanje novinara o frakcijama u koaliciji. Na pitanje tko će biti mandatar, Karamarko ili Milanović, odgovorio je pitanjem ''Jesu li to ona dvojica koja su nas dovela u ovu situaciju?'', a na pitanje hoće li Most predložiti mandatara nije želio odgovoriti. 

Zagrebački 'Mostovac' Juro Martinović potvrdio je da će se tijekom dana Most sastati i s HDZ-om i sa SDP-om. Nikola Grmoja, zamjenik gradonačelnika Metkovića, rekao je da će odluka biti donesena danas.

Lovrinović, Prgomet i Petrov 'zaglavili' u slastičarnici 

Ivan Lovrinović, Božo Petrov i Drago Prgomet, za kojeg je ranije najavljeno da će kasniti na sastanak u središnjici stranke, odvojeno su se sastali u slastičarnici u Babonićevoj ulici. Napustili su je oko 11.40 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 415
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca