Obavijesti

News

Komentari 20

'Mentalna higijena' HDSSB-a: Zatražili opoziv Ante Đapića

'Mentalna higijena' HDSSB-a: Zatražili opoziv Ante Đapića
1

Najavu HDZ-a da će istupiti iz upravnih i nadzornih odbora gradskih tvrtki Bubalo je nazvao "igrokazom te stranke u dogovoru s SDP-om, HNS-om i ostalima"

VIDEO

Krešimir Bubalo, HDSSB-ov saborski zastupnik, nazvao je "pitanjem mentalne higijene" održavanje konferencije za novinare svoje stranke, jer "svi Osječani u ove gotovo dvije godine imaju mogućnost gledati kako HDZ, SDP, HNS i ostali u koaliciji ne rade, rasturaju grad i uhljebljuju svoje ljude".

'Sve je to igrokaz HDZ-a u dogovoru s ostalima'

Najavu HDZ-a da će istupiti iz upravnih i nadzornih odbora gradskih tvrtki Bubalo je nazvao "igrokazom te stranke u dogovoru s SDP-om, HNS-om i ostalima".

Sve to ukazuje da Kramarić i HDZ nisu stvarni šefovi te Portanova koalicije za koju je jasno tko je vodi od početka. Tu nema politike, a dok HDZ govori da žele izaći iz te koalicije jasno je da koalicija neće izaći. Veze su jake, procjenjujemo da će HDZ i dalje držati ljestve SDP-u i HNS-u u Gradskom vijeću, tvrdi Bubalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Postoji spremnost za promjenom'

U HDSSB-u su najavili da će u sjedištu gradske uprave u Kuhačevoj ulici "urudžbirati dopis kojim traže opoziv Ante Đapića, predsjednika Gradskog vijeća", jer su sigurni da u Gradskom vijeću "postoji spremnost za promjenom".

HDZ govori o odmaku od SDP-a i HNS-a, no vidljivo je po svim uhljebima da su SDP i HDZ isti. Na desetine ljudi je uhljebljeno u gradska poduzeća, ali, čitajući HDZ, to ne rade političke stranke nego gradonačelnik. Ma ne, to rade svi zajedno, i to na štetu Osječana, kaže Bubalo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a