Obavijesti

News

Komentari 649

Milanović na skupu: Drugarice i drugovi, jasno je tko je blefer!

Milanović na skupu: Drugarice i drugovi, jasno je tko je blefer!
12

Ne dopustimo da se vrate oni koji smatraju da je Hrvatska njihovo vlasništvo, koji kažu da vole Hrvatsku, ali nisam vidio da vole Hrvate, poručio je šef SDP-a

VIDEO

Zoki, Zoki, pobjeda, pobjeda! Skandirala je tako prepuna dvorana dubrovačkog hotela Park u kojoj su se u subotu prijepodne okupili simpatizeri SDP-a na skupu stranke. Na skupu su prisustvovali predsjednik Vlade i šef SDP-a Zoran Milanović te ministri Arsen Bauk, Boris Lalovac i Branko Grčić .

Grgo Jelavić/Pixsell

Zoran Milanović pozdravljen je najvećim ovacijama, a Dubrovčane je nazvao drugaricama i drugovima, javlja Dubrovački vjesnik .

- Čudili su se kad smo skandirali Hrvatska, a tko to ima monopol na hrvatsko ime? Kada mašemo hrvatskim zastavama to radimo zato što su je drugi odbacili i mašu tuđim zastavama. Zaboravili su hrvatske interese - rekao je Milanović i dodao da se ne može sve privatizirati te da se građanima u vrijeme krize ne smije 'raspaliti' harač.

POGLEDAJTE VIDEO: Premijer Milanović pozdravlja okupljene

Pokretanje videa...

24sata Video 00:33

- Sad je jasno tko je domoljub, a tko blefer i pozer , a najvažnije: mi imamo znanje - rekao je premijer i zapitao se što radi konkurencija osim što dolazi na Prevlaku plašiti ljude, predstavljajući izbjeglice kao hordu ljudi s rogovima.

Komentirao je i mogućnost dolaska izbjeglica na Prevlaku:

- To se neće dogoditi jer razmišljamo dva koraka unaprijed. Imamo srce, ali i mozak i glavu. Neće nas nasaditi, nismo naivni, ali smo dobri.

Grgo Jelavić/Pixsell

Predstojeće izbore je opisao kao borbu dva odvojena svijeta, ali žali jer "smo odavno trebali izaći iz pubertetske faze poimanja nacije".

- Mi smo država! Hvala svima što su dali život za nju. Ne dopustimo da se vrate oni koji su smatrali da je Hrvatska njihovo privatno vlasništvo, koji kažu da vole Hrvatsku, ali nisam vidio da vole Hrvate. To su prazne riječi. Hrvatska se voli ovako kao što je mi volimo, lijepo, civilizirano, ali ne posesivno tako da je stavim u džep ili da je zagrlim, da joj uzmem dah i da se udavi pod mojom težinom. To nije ljubav prema Hrvatskoj i takvi nam lekcije neće držati - zaključio je Milanović.

'Tuga je na licima naših suparnika kad dođu pozitivni rezultati'

Ministar Branko Grčić istaknuo je kako je ova Vlada nakon šest-sedam godina krize vratila Hrvatsku u život i izvela iz krize. Dodao je kako je to tek početak u odnosu na ono što namjeravaju napraviti u sljedeće četiri godine.

- Hrvatska raste, a cijelo vrijeme vidimo tugu na licima naših suparnika kada dođu pozitivni rezultati. Jesu li to domoljubi? Ovo što mi radimo je domoljublje, borimo se protiv onoga "što gore, to bolje" - rekao je Grčić.

Grgo Jelavić/Pixsell

Lalovac: Dosta je bilo lihvarenja

Ministar financija Boris Lalovac je posebno istaknuo borbu s bankama, koje ljude prikazuju kao statističke brojke, te dodao da je SDP rekao dosta i da nema više lihvarenja.

- Kruže priče da će poslovne banke s Ustavnim sudom i HDZ-om sve naše odluke poništiti. Obećavam da neće više biti lihvarenja, nema više dužničkog ropsta i nema više ekstra profita na leđima hrvatskih građana - odlučno je poručio Lalovac.

POGLEDAJTE VIDEO: Ministar Lalovac o javnoj potrošnji i smanjenju duga

Pokretanje videa...

24sata Video 01:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 649
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa