Obavijesti

News

Komentari 160

Milanović o učiteljici: Nisam mislio da bude korumpirana

Milanović o učiteljici: Nisam mislio da bude korumpirana
14

Premijer Zoran Milanović osvrnuo se na svoj razgovor s nezaposlenom učiteljicom u Gunji kojoj je rekao da se bavi politikom. Kaže da je time mislio da se angažira

VIDEO

Premijer Zoran Milanović svečano je otvorio novi dječji onkološki odjel u Klinici za tumore KBC-a Sestre milosrdnice.

Uz njega su prisustvovali ministar zdravlja Siniša Varga te sanacijski upravitelj Kliničko-bolničkog centra 'Sestre milosrdnice' Danko Velimir Vrdoljak, javlja Dnevnik.hr.

- Ovo je primjer kako država može riješiti veliki problem koji je greška prethodnika koji su zatvarali oči! Najveća je barijera u nama - ovo je moglo u hitu biti napravljeno prije 10 godina samo nitko u tome nije vidio interes. Moj interes je da rješavamo probleme - rekao je Milanović.

Osim što se nalazi na novoj lokaciji, u zagrebačkoj Ilici je osiguran i prostor za liječenje tridesetak djece, prostor za njihov dnevni boravak s roditeljima, odobreno je zapošljavanje 19 novih liječnika i medicinskih sestara, a u nove je prostore uloženo - 3 milijuna kuna.

O učiteljici iz Gunje

Premijer Zoran Milanović osvrnuo se na svoj razgovor sa nastavnicom u Gunji kojoj je rekao da se bavi politikom. 

- Kad sam prije tjedan dana jednoj nezaposlenoj učiteljici rekao da se bavi politikom kako bi riješila svoj problem nisam mislio da bude korumpirana ili da se bavi strančarenjem, nego da se, u trenutku kad nema načina da redovnim kanalima promijeni stanje koje je nepravedno i pogrešno, društveno angažira - rekao je premijer.

Podsjetimo, Milanović je nezaposlenoj profesorici razredne nastave Kati Huber iz Gunje, koja se požalila da nikako ne može pronaći posao na području Cvelferije, poručio da se bavi politikom te da on ne dijeli radna mjesta. Ona je kasnije reagirala te poručila da se ne ljuti na premijera, ali i naglasila da on ne zna što govori i da ne misli svojom glavom.

Davor Javorović/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk