Obavijesti

News

Komentari 37

Milinović: Sliku o Karamarku kao favoritu stvorili su mediji

Milinović: Sliku o Karamarku kao favoritu stvorili su mediji
10

Milinović je na Mirogoju s predsjedništvom stranke položio vijenac na grob Franje Tuđmana. Rekao je da Tuđman sigurno ne bi bio zadovoljan gubitničkim HDZ-om

VIDEO

Kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović u ponedjeljak je u središnjici stranke predao 700 potpisa izaslanika koji ga podupiru. Ovaj tjedan će prikupiti još potpisa u šest županija. Obilazeći članove stranke na terenu Milinović je zaključio kako Tomislav Karamarko sigurno nije favorit. 

- Mediji su stvorili sliku o Karamarku pobjedniku. Na terenu je situacija drugačija, ohrabrujuća - rekao je Milinović za tportal.

Ujutro je Milinović s Jadrankom Kosor, Miroslavom Tuđmanom, Vladimirom Šeksom i Martinom Banić položio vijenac na grobu Franje Tuđmana. Rekao je kako Tuđman zasigurno ne bi bio zadovoljan današnjim, gubitničkim HDZ-om. Smatra da će se stanje u stranci nakon izbora promijeniti. 

Na upit novinara zašto je popis gostiju, koji su pozvani Opći sabor HDZ-a još uvijek tajna, rekao je da bi na to trebala odgovoriti predsjednica stranke i dodao kako će najvjerojatnije u utorak u 9 sati biti Predsjedništvo stranke na kojem će se definirati gosti.

Milinović u Sisku: Pobjednički ću voditi HDZ

Kandidati za predsjednika HDZ-a Darko Milinović i Domagoj Ivan Milošević odvojeno su u ponedjeljak navečer razgovarali s izaslanicima 15. općeg sabora u stranačkim prostorijama u Sisku, javlja vecernji.hr.

Kao i njihove protukandidate, dočekalo ih je cjelokupno županijsko i gradsko vodstvo HDZ-a.

– Ušli smo u drugi dio kampanje i vrlo sam zadovoljan. Odjeci na terenu odlični su i očekujem 20. svibnja dobre rezultate. Ovo je priprema stranke da otkloni gubitnički mentalitet i da u predstojećem razdoblju ponovno donese pobjednički mentalitet, odnosno pobjedu na sljedećim lokalnim i parlamentarnim izborima. Vjerujem da ću pobjednički voditi stanku – rekao je Darko Milinović.

Na pitanje zašto je uhićenje generala Đure Brodarca pred televizijskim kamerama obavljeno bez imalo dostojanstva, odgovorio je kako za uhićenje nije znala ni premijerka Jadranka Kosor, iako je to morala znati.

Izlazeći iz stranačkih prostorija, Milinović se sreo i srdačno pozdravio s protukandidatom Miloševićem, kojeg su izaslanici također čekali.

– Siguran sam da će u nedjelju više od 2100 izaslanika glasovati samostalno i po svojoj savjesti te da će izabrati ono što je najbolje za budućnost naše stranke i zemlje. Ja već tri mjeseca govorim o tome da svi zajedno moramo izgraditi modernu demokršćansku stranku. Govorim o otvaranju i demokratizaciji naše stranke i, što je vrlo važno, da u HDZ-u više nikad ne smije biti straha, pitanja se slobodno trebaju postavljati – rekao je izaslanicima Domagoj Ivan Milošević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa