Obavijesti

News

Komentari 301

Mirjana na rubu suza: Ivo neće doći kući, već u hrvatski zatvor

Mirjana na rubu suza: Ivo neće doći kući, već u hrvatski zatvor
3

O zapljeni umjetnina: Kći me tješila. Kazala je da ćemo sada imati manje prašine za brisanje, ispričala je M. Sanader u prvom intervjuu od kada je Ivo u pritvoru

VIDEO

Mirjana Sanader posjetila je u četvrtak supruga u pritvoru u Salzburgu. Doputovala je vlakom. Nakon toga skočila je do Beča kako bi dala intervju za austrijski Kurier. S novinarkom se sastala u dalmatinsko - bečkom restoranu Ragusa, vlasnika Ivana Kožula. Za ručak je naručila škarpinu sa blitvom i krumpirom. Nije skrivala nervozu. Ovo je prvi intervju koji je Mirjana Sanader dala, od kada je njen suprug Ivo u pritvoru. 

- Supruga u pritvoru mogu posjetiti svaki četvrtak, a zajedno provedemo tek sat vremena. Uglavnom pričamo o obitelji - opisala je Mirjana susrete iza rešetaka salzburškog zatvora. 

Kaže kako se bivši premijer drži bolje od nje. Njega ipak, kaže Mirjana, štite debeli zatvorski zidovi, dok je ona izložena medijskoj hajci.

- Suprugu se nisam žalila, ne bi bilo pošteno zbog svega što on prolazi. Osim toga, mora biti skoncentriran na svoju obranu. On je potpuno nevin i to će se dokazati jednog dana - ispričala je Mirjana Sanader i dodala kako ju je uhićenje supruga iznenadilo jer je on bio na službenom putu. Tvrdi da nije bježao u SAD te da je izašao iz kuće u 9 ujutro, a imunitet mu je skinut tek u četiri sata popodne. Novinarki je priznala kako se u Austriji osjeća puno bolje nego u Hrvatskoj  pa joj posjeti suprugu dođu kao godišnji odmor.

 - Kćer je nedavno bila u Mađarskoj i kaže da se opustila i dobro provela jer ju nitko ništa nije pitao - kazala je Mirjana i još jednom ponovila kako su ona i kćer podvrgnute psihičkom i fizičkom teroru. 

Mirjana se požalila i na zapljenu umjetnina. Kaže kako im je kuća sada potpuno prazna, a oduzeli su im čak i uokvirene božićne čestitke.

  - Bruna me tješila. Kazala je da ćemo sada imati manje prašine za brisanje - ispričala je Mirjana. Tvrdi i da je za račune njenog supruga u Austriji i Švicarskoj doznala tek sada. 

Na pitanje novinarke je li joj žao što Sanadera još nisu pustili iz pritvora i što još nije došao kući, Mirjana je kazala: 'On neće doći kući, već u hrvatski zatvor. Ne vjerujem u pošteno suđenje'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk