Obavijesti

News

Komentari 557

Novi šef HDZ-a za dijasporu ugostio je Cecu Ražnatović

Novi šef HDZ-a za dijasporu ugostio je Cecu Ražnatović
3

Najsnažnija koordinacija HDZ-a u dijaspori - Bavarska - za novog šefa izabrala je Šokića, koji se hvali kako je u njegovim diskotekama publiku zabavljala i Ceca

VIDEO

Najsnažnija koordinacija HDZ-a u dijaspori - Bavarska - za novog šefa izabrala je Ivana Šokića, koji se hvali kako je u njegovim diskotekama publiku zabavljala i Ceca Ražnatović.

Nakon što su mediji objavili kako Šokić, koji punim plućima propagira narodnjake i turbofolk, pojašnjava da 95% HDZ-ovaca sluša što i on, samo to skrivaju, za 24sata malo ublažava retoriku.

- Žalosno je da nas počinju dijeliti i po tome koju vrstu glazbe slušamo. Koliko Hrvata ili članova HDZ-a sluša narodnu glazbu, stvarno ne znam - rekao nam je Šokić pa nastavio: 

- Možda bi ova Vlada mogla naručiti neku studiju da se to ispita. To je ‘životno’ pitanje koje muči Hrvate. Ionako na sve i svašta bacaju novac poreznih obveznika. Ne vidim razloga tolikom zanimanju za to što su mene izabrali na čelo Koordinacije HDZ-a Bavarske. Pa valjda su cijenili ono što sam radio kao prvi čovjek u HZD-u Münchena. Ugostio je u svojim glamuroznim diskotekama uz Cecu i Lepu Brenu, Mileta Kitića, Seku Aleksić, Draganu Mirković, Radu Manojlović, Sandru Afriku, ali i Severinu.

- Pa nismo mi HDZ-ovci ljudi druge vrste. Isti smo kao drugi, volimo puno raditi, ali i zabaviti se - dodaje Šokić. No šokirao je Zdravka Komšića, predsjednika vukovarskog ogranka Hrvatskog društva logoraša.

- Svatko ima pravo slušati što hoće i koga hoće jer o ukusima se ne raspravlja. No nepojmljivo mi je da bi ugostio, pružio ruku i podružio se s nekim četnički orijentiranim kao što je Ceca. To je dno dna i nebitno je radi li se o nekome tko je iz HDZ-a ili neke druge stranke. Ovime omalovažavaju sve žrtve rata kao i sve za što smo se borili i ne da to ne odobravam nego osuđujem - oštar je bio Komšić.

Negoduju i HDZ-ovci u Njemačkoj. Tako nam jedan od njih neslužbeno govori:

- To je strašno i sramotno. No ne čudi me s obzirom na to kamo je stranka otišla i tko je vodi. Stanje je lošije nego što je bilo u Komunističkoj partiji.

Što o tome misle u zagrebačkoj središnjici, kao i šef Tomislav Karamarko, nismo uspjeli doznati. U HDZ-u je muk. Inače, Šokić ima i svoje turbofolk pjesme, od kojih je ponosan na “Mjesečinu”. Snimio ju je s kolegama 2009. Radom Lackovićem i Nihadom Alibegovićem, a u glas pjevaju: “Ajmo, Beograd, Zagreb, Sarajevo, malo pravo, malo lijevo, mjesečina na Balkanu, već je vidim u svom stanu...” Šokić ističe kako u njegovim diskotekama nema nacionalizma nego samo “ljubavnih osjećaja, tuge i veselja”. 

No ona koju rado ugošćuje - Ceca - itekako ističe svoj nacionalizam. Tako je, između ostalog, izjavljivala: “Da sam znala da će hrvatska djeca ovako slušati moje hitove, ne bih nikad ni počela pjevati”, kao i: “Moj pokojni muž nije zločinac, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije. Za srbijanski narod je heroj”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 557
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca