Obavijesti

News

Komentari 242

"Omogućit ću Karamarku da ima puno vremena za dijete"

"Omogućit ću Karamarku da ima  puno vremena za dijete"
1

Svom suparniku kojemu čestitam na djetetu, to je jako lijepo, omogućit ću da se sa djetetom puno bavi i da ima jako puno vremena za njega, poručio je Milanović

VIDEO

Mjesec dana do izbora premijer Zoran Milanović vjeruje da je to mjesec do novog mandata. Planira nastaviti raditi ovaj posao, rekao je predsjednik Vlade u eksluzivnom intervjuu za Media servis. Milanović je imao i poruku za suparnika Tomislava Karamarka: 'Svom suparniku kojemu i ovom prilikom čestitam na djetetu, to je jako lijepo, omogućit ću da se sa djetetom puno bavi i da ima jako puno vremena za njega'.

Osvrnuo se i na posjet predsjednice Mađarskoj. Kazao je da je na Dan neovisnosti trebala biti u Hrvatskoj, te da nije znao da ide u Budimpeštu.

- Ako već ideš na Dan neovisnosti u Mađarsku i tamo razgovaraš s čovjekom koji je u ovom trenutku jedna od najnepoželjnijih osoba u Europi i ideš navodno zastupati hrvatske interese pa normalno je da razgovaraš s premijerom koji je na čelu institucije koja vodi vanjsku politiku. Vlada vodi vanjsku politiku, a ne predsjednik. I to u skoro svim aspektima - rekao je Milanović.

Za premijera su potpuno neprihvatljive izjave predsjednice koje je dala mađarskoj televiziji oko izbjegličke krize gdje je između ostalog istaknuto i kako je hrvatski sustav kolabirao u roku nekoliko sati. 

'Ja sam Milanović, nisam Khuen Hedervary'

- Razgovarao sam sa svima, s Merkel - razgovarao, a ne ćaskao, sa svima koji su bitni u ovom trenutku, a Mađarska je nebitna i zaključili smo da bi izgradnja bilo kakvog zida prema Srbiji destablizirala regiju - rekao je premijer i dodao: 'Moje društvo su i Angela Merkel, Faymann, Cerar, bez obzira na neke nesporazume Hrvatske i Slovenije, a koje je njezino i Karamarkovo društvo, to ne znam. Ja sam Milanović, nisam Khuen Hedervary'.

Cijeli intervju s Milanovićem za Media Servis bit će objavljen u 17.30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 242
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca