Obavijesti

Kolumne

Komentari 152

ORaH ima moćan program za gladne školarce: Napušite se

ORaH ima moćan program za gladne školarce: Napušite se
1

Država balaha na novim autima, premijer putuje, predsjednik komentira, učenici kradu užinu jer im roditelji nemaju za orahe, ali ORaH ima rješenje za sve probleme

VIDEO

Godina je 3014. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 10. ožujka - Premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović doputovao je u posjet Australiji. Ondje su ga dočekali brojni Hrvati koji stoljećima žive  u toj zemlji.  Premijera su dočekali pjesmom: 
"Kamen, krš i maslina, klokan, suša, pustinja, sve to ima zemlja ta, moja Australija". Nakon svečanog dočeka, premijer se obratio australskoj javnosti te hrvatskim iseljenicima
- Odobrili smo 2,2 milijuna kuna za školovanje djece iseljenika. To je jasna poruka. Ne vraćajte se jer sunce našega neba neće vas grijati kao australsko - rekao je premijer. Inače, premijer Milanović izazvao je podjele u dosad homogenoj političkoj zajednici Hrvata Australije. Jedni su prosvjedovali da se vrati doma, a drugi da ostane u Australiji, jer ako se vrati u domovinu, gospodarska šteta bit će veća. 

Zvjezdani nadnevak 11. ožujka -  Bivšeg premijera Ivu Sanadera osudili su nepravomoćno za sve što je i kriv i što nije kriv. Kaznili su ga s 9 godina zatvora. Bivši premijer rekao je: Idemo dalje.
Dalje je otišao i bivši ministar poljoprivrede Petar Čobanković. Na hamburger. 
- Odgulio sam svoje. Odgulio sam krumpir, a nakon toliko krumpira poželio sam se mesa - rekao je Čo. Inače, u Hrvatskoj bakice završavaju u zatvorima zbog duga za struju, a osuđeni dužnosnici za korupciju gule krumpire u društveno korisnom radu. 

Zvjezdani nadnevak 12. ožujka -  Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, u narodu poznatiji kao Mjenjač rumene kadulje, zbog krize je smanjio djelatnicima plaće. 
- Pošto je kriza, a to znamo svi, smanjio sam plaće običnim radnicima u HNB-u. Ali, kriza je i meni. Da bih lakše prebrodio krizu povećao sam si plaću za 8900 kuna. Da bih imao mir u HNB-u, povećao sam plaće i viceguvernerima da se ne bi bunili i da bih u miru mogao održavati tečaj - rekao je guverner, što je naišlo na odobravanje širokih narodnih masa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 13. ožujka -  Široke narodne mase oduševljene su potezom guvernera HNB-a. Nadaju se da će djeci koja zbog gladi i neimaštine kradu užine po školama, svakom djetetu moći platiti sendvič. Projekt pod nazivom Oliver Twist trebao bi se prvo primjenjivati na radnom mjestu guvernera za vrijeme užine. 
- Ako se ja najedem od toga, onda će moći svatko - rekao je Boris Dickens Vujčić.

Zvjezdani nadnevak  13. ožujka - Dok djeca gladuju u školama, Vlada balaha državni novac na skupe limuzine, premijer putuje svijetom, predsjednik komentira, guverner se nagrađuje, a predsjednica ORaHa Mirela Holy ima rješenje za izlazak iz bijede. 
- Legalizirajmo marihuanu i kanabis - nova je politička poruka Mirele Holy. To u prijevodu znači da nam poručuju: Napušite se. Ovime je Holy dokazala da u Hrvatskoj još traje kontraevolucija koju su pokrenuli naši političari.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu