Obavijesti

News

Komentari 79

Petir napala ministra Jakovinu, a branila ga njegova supruga

Petir napala ministra Jakovinu, a branila ga njegova supruga
7

Marijana Petir rekla je kako je Hrvatska zbog ministra Jakovine i lošeg programa ruralnog razvoja koji je poslao Europskoj komisiji ostala bez čak 330 milijuna eura

VIDEO

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina nije znao voditi poljoprivrednu apoteku, a sad vodi poljoprivredu zemlje. Sve što radi je apsurdno. Uništio je hrvatsko selo i premijer ga mora smijeniti, rekla je Marijana Petir (HSS) u obilasku OPG-a Biželj u Novoj Lipi kod Požege. 

Dodala je kako je Hrvatska zbog Jakovine i lošeg programa ruralnog razvoja koji je poslao Europskoj komisiji ostala bez 330 milijuna eura. Petir se osvrnula i na najavu Hrvatskih šuma o naplaćivanju šetnje i vožnje bicikla šumskim stazama. 

To je suluda odluka koja vrijeđa inteligenciju ljudi – smatra kandidatkinja za EU parlament. Osim Jakovine Petir bi smijenila i ministre Jovanovića, Mrsića i ministricu Opačić. 

Petir 'oprala' Vladu, nahranila krave i sjela u traktor

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Jovanović najavljuje ukidanje 100 područnih škola, Opačić nije za mlade nego protiv mladih jer je 30.000 mladih napustilo zemlju u mandatu ove Vlade, a Mrsić je prije ministar nerada nego rada. Nesposobni su – zaključila je bivša saborska zastupnica. Na kraju obilaska seoskog imanja obišla je staje, nahranila krave te sjela u traktor.

Jakovinu brani supruga: Naša poljoprivreda nije najgora

Više povlačimo iz EU fondova nego što smo uplatili u zajednički budžet. U plusu smo 150 milijuna eura, rekle su SDP-ovke i zastupnice u EU parlamentu Sandra Petrović Jakovina i Biljana Borzan u Požegi. 

Otkrile su kako je Hrvatskoj iz fondova EU isplaćeno 187 posto više sredstava u usporedbi s bivšom HDZ-ovom Vladom koja je novac privlačila iz pretpristupnih fondova. Supruga ministra poljoprivrede nije se složila s nedavnom ocjenom da je hrvatska poljoprivreda najlošija u Europi. 

– Ne vjerujem u to. Budućnost je u okrupnjivanju poljoprivrednog zemljišta i formiranju zadruga – smatra Jakovina. Zastupnice su obećale kako do kraja mandata Vlade neće biti novih nameta za građane. 

– Radimo za dobrobit građana. Nismo u službi banaka i krupnog kapitala – rekle su Borzan i Jakovina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a