Obavijesti

News

Komentari 156

"Pomoćni trener je kritizirao glavnog iako je pobjeđivao..."

"Pomoćni trener je kritizirao glavnog iako je  pobjeđivao..."
3

Njegov odlazak nikako ne treba dizati na osobni nivo. Nas dvojica uvijek smo bili srdačni jedan prema drugome, rekao je predsjednik HDZ-a o Dragi Prgometu

VIDEO

Ponašanje Drage Prgometa bilo je kao da pomoćni trener stalno kritizira glavnog koji dobiva sve utakmice, komentirao je u Zlataru Tomislav Karamarko (HDZ) odlazak iz stranke svog zamjenika.

- Njegov odlazak nikako ne treba dizati na osobni nivo. Nas dvojica uvijek smo bili srdačni jedan prema drugome, pozdravljali se i potapšali i tako će biti i dalje – rekao je Karamarko i dodao da nije ljut na Prgometa.

Ostavka ga nije iznenadila i tvrdi kako on nikad nije, unatoč svemu, namjeravao pokrenuti ikakav postupak protiv Prgometa. Kaže i da to nije nikakav potres za HDZ.

- Oduvijek je bio kritičar. Već su mi ranije dolazili zahtjevi da ga se sankcionira, tražilo je to članstvo. Stalno je kritizirao našu politiku iz trivijalnih, nevažnih razloga. A na Predsjedništvu stranke često nije aktivno sudjelovao. Iako su mi sugerirali da ga se pošalje na stegovni, nisam to želio. Neka budemo stranka različitih mišljenja – tvrdi Karamarko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želim sve najbolje njemu i njegovima – zaključio je.

"Prgomet je knjigu ostavio kod tajnice"

Rekao je i da se u središnjici stranke nisu susreli, nisu se vidjeli, da je Prgomet knjigu ostavio kod tajnice. Ublažio je i ulogu zamjenika u stranci. Rekao je da on 'konzumira' ovlast samo u slučaju ako je predsjednik spriječen. Time je, zapravo, želio poručiti kako Prgometov izlazak nije bitan za HDZ.

Karamarko je u Zlatar došao dati potporu HDZ-ovoj listi za izvanredne izbore za Gradsko vijeće. Otišao je i na blagoslov kandidata u zlatarsku crkvu, a potom i na stranački skup u Donju Batinu.

Karamarko se narugao porastu BDP-a

Predsjednik najjače oporbene stranke narugao se s porastom BDP-a.

- Uh, to je sad velika stvar. Sad će se otvoriti 10.000 radnih mjesta i vratit će se 100.000 ljudi koji su otišli – narugao se Karamarko i dodao da ni taj mali porast nije rezultat rada Vlade i njihovih mjera, već gospodarskih mjera u Europi.

Milanović i Grabar Kitarović se moraju sastati

Misli da bi se premijer svakako trebao sastati s predsjednicom države Kolindom Grabar Kitarović.

- Milanović je dužan sazvati sjednicu Vlade na kojoj će se napraviti inventura stanja gospodarstva i nacije – misli Karamarko.

Priznao je da dopisivanje između predsjednice i premijera nije pravi način.

- Ona je energična, kooperativna žena koja zna što želi. Ne znam zašto Milanović i Vlada izbjegavaju susret. Potreban nam je mir, a ne natezanje. Mi pozivamo na jedinstvo. Ljevica i desnica nikad neće biti jedinstveni, ali treba nam konsenzus oko temeljnih stvari – ustvrdio je.

Datum izbora ne zna. Kaže da se spominju različiti datumi i različiti mjeseci.

- Ne znam što će se u njihovim glavama izroditi. Oni kombiniraju i iskombinirat će tako da će biti poraženi, samo biraju moment koji će biti najblaži za njih – završio je Karamarko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji