Obavijesti

News

Komentari 210

Potpis sve otkriva: Kolinda je tvrdoglava, Vilibor neshvaćen

Potpis sve otkriva: Kolinda je tvrdoglava, Vilibor neshvaćen
6

Premda se pred biračima nastoje prikazati u najboljem svjetlu, grafologinja Vesna Narat analizom njihovih rukopisa otkrila je kakvi su zapravo i što se krije iza maski

VIDEO

Kolinda Grabar Kitarović netaktična je, energična, ali i tašta, predsjednik Ivo Josipović nepovjerljiv i vrlo samopouzdan, dok je najmlađi predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić pošten, iskren, nestrpljiv i strašno osjetljiv na nepravdu.

To je sažetak analize rukopisa predsjedničkih kandidata koju je samo za 24sata izradila grafologinja Vesna Narat.

- Potpisom Kolinde Grabar Kitarović dominira vrlo kičasto i petljama označeno veliko slovo ‘K’ koje nam govori da je predsjednička kandidatkinja HDZ-a vrlo samopouzdana, uporna i studiozna.

Ima čvrste i jasno izgrađene stavove, nepokolebljiva je i na nju se teško može utjecati. Točno zna što hoće i kako to postići. Praktična je i realna, ne zanosi se nerealnim stvarima nego samo onim što ima jaku logičku podlogu - "pročitala" je Narat. Dodaje kako zna udovoljiti sebi, voli komociju, lijepe stvari i odmor, no kada radi, radi do potpuna iscrpljivanja.

- Slovo "K" ima potez koji zauzima donji prostor pisanja, što upućuje na izloženost javnosti. Stoga i da hoće, teško može ostati izvan dometa javnog života. Vrlo je promišljena i mudra žena, i ima puno ljubavi prema životu te svemu što je lagodno i lijepo - niže Narat te upozorava da visoko pisano slovo "K" otkriva njezin manjak takta i diplomatskog stava. Također to slovo upozorava i na veliku tvrdoglavost i svojeglavost, što može štetiti daljnjem političkom radu.

Kolindin rukopis pisan je krupnim i povezanim slovima koji upućuju na njezinu zaštitničku narav. Odličan je prijatelj, iskrena i vjerna, te će sve učiniti za one koje voli. Ako pati ili je uvrijeđena, šuti i trpi to u sebi.

- Produljena crta na posljednjem slovu u imenu, "A" upućuje na visoku ambiciju, potrebu da se bude viđen, cijenjen i poznat. Kolinda ima čitak i krupan rukopis koji otkriva njezinu otvorenu i izravnu narav, energičnost, poduzetnost i samostalnost. No takvo pisanje može biti i znak taštine i bahatosti - zaključila je Narat analizu rukopisa Kolinde Grabar Kitarović.

Ivo Josipović

Jak i borben: Jak pritisak olovkom govori da je predsjednik pun samopouzdanja, iznimno jakog karaktera i poprilično nepopustljiv.

Često pod stresom: Predsjednik piše okomito pa nema nagiba, to pokazuje da na njegova mišljenja malokad utječu emocije. Često je u grču i pod stresom. "Kvačice" piše visoko što pokazuje da ima vrlo visoko samopouzdanje, inteligenciju i oštroumnost.

Kolinda Grabar Kitarović

Manjak takta i diplomacije: Ima čvrste i izgrađene stavove, mudra je i ima jak libido. Također,  svojeglava je, tašta i bahata.

Zna udovoljiti sama sebi: Slovo "k" ima potez koji upućuje na izloženost javnosti. "K" na govori da je samopouzdana, nepokolebljiva i na nju se jako teško može utjecati.

Ivan Vilibor Sinčić

Malo tko ga razumije: Ima odličnu sposobnost zapažanja, pronicljiv je i zna činiti prave stvari u pravo vrijeme. Njegov potpis govori da nema niske nagone, odnosno da ne teži slavi i bogatstvu.

Nagao i nestrpljiv:  Vilibor ima snažne osjećaje, vrlo je osjetljiv na nepravdu i nerijetko će sam izazvati teške i napete situacije. Postojan je i uporan, pronicljiv, poduzetan i oštrouman te se jako dobro zna nametnuti.

Milan Kujundžić

Entuzijast: Kujundžić je pun entuzijazma, energičan, strastvenog temperamenta. Primjećuje se i manji stupanj naglosti i brzopletosti, ali je pouzdan u svojim uvjerenjima.

Nagao i nemaštovit: Nije maštovit i nije mu glava u oblacima, štoviše, čvrst je u svojim načelima, ne boji se života i zna zagristi u izazov. Vrlo je energičan, ali i ima veliku potrebu za kritizerstvom, nagao, ali i pravičan.

Na Josipovića je velik utjecaj imala majka, Kujundžić je jako drzak

Najmlađi kandidat Ivan Vilibor Sinčić, kaže Vesna Narat, najveće je iznenađenje. Njegov rukopis otkriva poštenog i iskrenog čovjeka s originalnim i naprednim razmišljanjem.

- Ima vrlo specifičan potpis koji se sastoji od valovita pisanja slova. Upravo je takvo pisanje često u ljudi koji imaju državničke vještine i dara za politiku. Valovito pisanje koje se blago podiže primjer je njegovih zdravih ambicija. Odlično zapaža, pronicljiv je, poduzetan i jako inteligentan. Malo tko ga razumije, jer su njegova razmišljanja u mnogim stvarima ispred vremena u kojem živi - opisuje Narat.

Objašnjava kako je pritisak olovkom tijekom pisanja vrlo jak, pa je Ivan odlučan, analitičan i racionalan. Logika mu je izražena i zna se nametnuti. Pun je ideja, uporan i teško se miri s neuspjehom.

- Početna slova u imenu i prezimenu piše bez povučenih linija u donju zonu pisanja. Budući da donja zona slova označava niže ljudske nagone, odnosno novac, posjedovanje i seksualni život, njezin nedostatak govori da je Ivan vrlo poštena osoba koja nema bolesne ambicije prema bogaćenju ili slavi. Njegovo pisanje odaje poštene i iskrene namjere.

Visoko označava kvačice na slovima "Č" i "Ć" pokazuju da silno želi postići nešto više u svim područjima svoga života, kao što je duhovni, umjetnički ili poslovni uspjeh - nastavlja Narat. Dodaje da je pritisak olovkom vrlo jak, što govori o njegovoj nagloj i nestrpljivoj prirodi, te je osjetljiv na nepravdu.

Rukopis predsjednika Ive Josipovića ima blag nagib u gornju zonu pisanja, koji govori o njegovoj ambicioznosti. Nenametljiv je, diskretan, ali jako dobro zna što hoće. Koliko god na prvi pogled djelovao meko, ljubazno i pristupačno, jak pritisak olovkom govori da je pun samopouzdanja, jakog karaktera i nepopustljiv. Jako je orijentiran na posao.

- Predsjednik piše okomito, i to pokazuje da u njega glava kontrolira srce. Gornje petlje vidljive u pisanju početnih slova "J" i "I" pokazuju jak utjecaj majke na njegov život, ali i na njegovu kreativnost, stvaralaštvo i glazbeni talent. Na malom slovu "ć" i slovu "i" kvačicu i točku piše visoko iznad tih slova i to upućuje na inteligenciju i oštroumnost - kaže Narat. 

Malo slovo "p" predsjednik piše linijom koja ide u donju zonu pisanja, a što znači da je ponekad nagao i svadljiv. Nikad prvi ne izaziva napetost u nekoj situaciji, ali ako je napadnut ili isprovociran, pretvara se u vrlo dinamičnog i strastvenog govornika koji zna braniti sebe i svoj stav. Često zna biti u grču i pod stresom je.

A rukopis Milana Kujundžića blago je nagnut u desnu stranu što mu daje sposobnost izražavanja svog mišljenja, pouzdanost u uvjerenjima, te uvjerljivost i izražajnost.

- Vrlo visoko pisana slova "M" i "K" znak su visokih političkih ambicija od kojih neće lako odustati. Prva slova njegova imena i prezimena također govore o njegovoj oštroumnosti i analitičnom umu, kojem malo toga može promaknuti. Odlično zapaža i percipira stvarnost. Nije maštovit i nije mu glava u oblacima, štoviše, čvrst je u svojim načelima i svjestan svega oko sebe - otkriva Vesna Narat. Slovo "j", kaže, duboko zalazi u donju zonu pisanja, a to upućuje na čovjeka koji se ne boji života i koji zna zagristi u izazov. Vrlo je energičan, strastvena temperamenta, čistih i jasnih ideja. Primjećuje se i stupanj naglosti i brzopletosti koji proistječe iz njegova snažna pritiska olovkom. Vrlo je temperamentan, odlučan u svojim akcijama, pa čak i drzak.

- Kvačice sa slovima ‘ž’ i ‘ć’ energično su napisane i dosta naglašene pa je Milan pun entuzijazma i energično poseže za višim životnim ciljevima - sve manje od toga ne zadovoljava ga. Prekid slova u nizu pisanja u imenu između slova ‘i’ i ‘l’ često upućuje na prilagodljiv i logičan um koji može pronaći korisna rješenja i kraće putove - govori Narat. 

Istaknula je kako je njegovo slovo ‘n’ u prezimenu vrlo neobično napisano. Objasnila je da to upućuje na Kujundžićevu potrebu za kritizerstvom, borbom protiv nepravde. Vrlo je nagao, ali i pravičan.

Počela je s astrologijom, a zaljubila se i u grafologiju

Prva i najveća ljubav Vesne Narat je astrologija, kojom se bavi već dugi niz godina. Uz nju je otkrila i tajanstveni svijet brojeva - numerologiju, a pukim slučajem u ruke su joj dopale knjige o grafologiji.

- Grafologija me odmah osvojila. Nevjerojatno je koliko se toga može iščitati iz našeg potpisa i samog rukopisa, uistinu se otkrije svašta - rekla nam je svestrana Vesna Narat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21