Obavijesti

News

Komentari 402

'Prošli smo katarzu i skinuta je nezaslužena stigma s HDZ-a'

'Prošli smo katarzu i skinuta je nezaslužena stigma s HDZ-a'
5

Karamarko je u nedjelju u Rijeci rekao kako je HNK Ivan pl. Zajc prostor kulturne okupacije i mjesto izrugivanja hrvatske kulture i naroda i da će HDZ to promijeniti

VIDEO

Naravno da ćemo pobijediti, to garantiram, rekao je Tomislav Karamarko u nedjelju u riječkoj Sportskoj dvorani  Dinko Lukanić gdje je održan programski skup HDZ-a i Domoljubne koalicije za VIII. izbornu jedinicu.

Dodao je kako je došao u Rijeku, grad koji se 91. odupro četništvu i grad gdje je odaziv dragovoljaca bio najveći u Hrvatskoj, na čemu je braniteljima zahvalio.

"HNK Ivana pl. Zajca trenutno je mjesto izrugivanja hrvatske kulture i naroda"

- Ovdje je hrvatstvo stoljećima njegovano na baštini glagoljice. Ovaj kraj dao je niz velikana, kojima je zajedničko poštenje i odanost domovini i hrvatskom narodu, a veliko ime među njima je Ivan pl. Zajc, čije ime nosi riječko kazalište, koje u posljednje vrijeme svojim programom nije ni Hrvatsko ni narodno već prostor kulturne okupacije i mjesto izrugivanja hrvatske kulture i naroda. No mi ćemo to promijeniti, obećavam - osvrnuo se Karamarko na rad i izbor riječkog intendanta Frljića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za premijera Milanovića rekao je kako plaši narod govoreći HDZ želi dobiti izbore na silu dok su, smatra, svi njihovi izbori dobiveni voljom naroda.

- Sve koji ne misle kao on proglasili su nasilnicima, ali oni koji volju naroda nazivaju silom ne mogu služiti svom narodu već žele njime vladati. Posljednjih tjedana galamom i lažima zamagljuju svoj nerad, no sve je to manipulacija kao i njihov program 21, koji je program 21. lažnog obećanja - kazao je Karamarko. 

"Premijer na odlasku se posvađao s pola Europe"

Još jednom se osvrnuo i na situaciju zatočenog vlaka u Mađarskoj, pitajući se kakva je to Vlada kojima druga država zapljenjuje vlak i 40 policajaca, a premijer na odlasku posvađa pola Europe.

- Srećom pa je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izgladila stvar - zaključio je predsjednik HDZ-a.

Predstavivši ključne točke izbornog programa 5 + Karamarko je poručio kako je jedina snaga koja Hrvatsku može izvući iz nevolje u koju ju je uvalila sadašnja nesposobna Vlada, Domoljubna koalicija koja je navedenim programom 5 + spremna preuzeti odgovornost.

Karamarko se osvrnuo i na činjenicu da je Vrhovni sud ukinuo presudu u slučaju Fimi Medija.

- Kolektivno su nas prozivali, sotonizirali nas. Vrhovni sud skinuo je nezasluženu stigmu s HDZ-a jer se pokazalo točnim ono što smo tvrdili – stranka ne može biti kriva za postupke pojedinaca. Prošli smo katarzu, pravomoćno osuđivanih dužnosnika u našim redovima nema. Niti će ih biti. A sotonizirali su nas jer je HDZ na čelu s dr. Franjom Tuđmanom stvorio državu koju oni nisu htjeli. Nakon 8. studenoga imat će puno vremena da razmišljaju o svojim grijesima i da se pokaju, rekao je u nedjelju u Rijeci predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na skupu. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 402
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.