Obavijesti

Kolumne

Komentari 24

Pukovnik se izjasnio o krivnji: Kriv sam, al' u predjelu kičme

Pukovnik se izjasnio o krivnji: Kriv sam, al' u predjelu kičme
1

Počelo je suđenje bivšem čelniku vladajuće stranke zbog primanja mita od banke. Proces će trajati najmanje 250 godina, što je za hrvatsko pravosuđe iznimno brzo...

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Počela je kampanja za najnovije izbore. 

Zvjezdani nadnevak 24. listopada 3011.  Ustavni sud najavio je u posebnom priopćenju da će uskoro raspravljati o ocjeni ustavnosti Zakona o ništetnosti štetnosti zakona o ništetnosti. Naime, udruge branitelja Domovinskog rata 1990-1995., u kojoj su potomci slavnih hrvatskih ratnika, žalile su se na zakon. Podsjetimo, prije tisuću godina tadašnja Srbija izvukla je priznanja hrvatskih branitelja iznuđena mučenjima i krenula s pretresom tih materijala. Kako je na jednoj od tadašnjih optužnica bio i potpredsjednik Sabora, zastupnici vladajuće stranke donijeli su Zakon o ništetnosti svih pravnih akata SFRJ, SRJ itd. Potomci branitelja plaše se da će biti sigurni u Hrvatskoj, ali da su u inozemstvu nezaštićeni od tih optužnica. Ustavni sud već tisuću godina ocjenjuje ustavnost nekih zakona pa tako i ovog. Inače, hrvatska javnost ne zna da je u 31. stoljeću Srbija pacifizirana, da je Srbiji dodijeljena titula Galaktičkog središta kulture. Srbi su odavno ostavili mračni dio svoje povijesti, ustavom i zakonom  zabranili četništvo te su jedna od najprosperitetnijih nacija u galaksiji. 

Zvjezdani nadnevak 25. listopada 3011. Nisam ja neću više nikad - rekao je pukovnik HV-a i bivši čelnik vladajuće stranke na suđenju zbog primanja mita od jedne banke. Na pitanje suca osjeća li se krivim, pukovnik je rekao: Da, ali u predjelu kičme. Proces će trajati najmanje 250 godina, što je za hrvatsko pravosuđe iznimno brzo. Očekuje se oko 4,5 milijuna svjedoka optužbe i dva obrane.

Zvjezdani nadnevak 25. listopada 3011. Dokazi upućuju da gaće na pročelja zgrada u Imotskom uvijek pred posjet predsjednice naše stranke postavljaju Nindže MUDANTI! Ta skupina terorizira svakog poštenog čovjeka i ženu u Hrvatskoj i oni su antihrvatski element - priopćila je skupina. Podsjetimo, prije tisuću godina mladi Imoćani su u znak dobrodošlice vladajuće garniture izvjesili gaće na zgrade, ali su im ih vatrogasci ukrali. Oni su potom  postavili natpis: Vratite ukradeno. I taj su im natpis ukrali. Policija je privela neke postavljaće gaća. U sjećanje na nindže mudante u Imotskom se već tisuću godina održava tradicionalna berba gaća - kulturno-umjetnička underground priredba. Vatrogasci su se i ove godine nabrali gaća po Imotskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 26. listopada 3011.  Na Drugom povijesnom Koncilu potvrđena je drevna dogma - hrvatski liječnici su bezgrešni - doznaje 24sata iz krugova bliskih vrhu Hrvatske liječničke komore (HLK). Naime, Liječnička komora morala je sazvati Drugi koncil kako bi se očitovala o sve češćim pokušajima rušenja dogme koja vlada tisućama godina u Hrvata - da liječnici griješe i da zato trebaju odgovarati. Priopćili su sljedeće: 

Hrvatski liječnici jedini u svijetu imaju 200 postotni učinak operativnih zahvata. Evo kako - ako pacijentu treba operirati slijepo crijevo, mi ga operiramo i to je 100 postotni učinak, ali mu odmah izvadimo i mandule, za svaki slučaj. I to je 100 postotni učinak, što znači da je operacija izvedena sa 200-postotnom učinkovitošću.  Ako liječnik operira bubnjić, za svaki slučaj tom pacijentu izvadi i slijepo crijevo, jer postoji mogućnost da ga nekad ono zaboli  - stoji u priopćenju nakon Drugog povijesnog koncila Hrvatske liječničke komore. Inače, u Hrvata bezgrešni su političari i liječnici te Bog. 

Zvjezdani nadnevak 27. listopada 3011.  Jači smo no ikad i iz ovog ćemo križnog puta uskrisiti jači i najbolji - izjavila je na izvanrednoj konferenciji za novinare predsjednica vladajuće stranke koja se raskolila na četiri stranke nakon potvrde Državnog odvjetnika da je vladajuća stranka pod istragom zbog afere crni fondovi. 
-  Nikad nismo imali crne fondove, a ni crne fordove. Imali smo samo crne audije i sive bmw-e - rekla je predsjednica stranke. 

Zvjezdani nadnevak 28. listopada 3011. Dekan Filozofskog fakulteta još nije vratio fotoaparat kojeg je oteo studentici za prosvjeda prije 1000 godina. 
-  Evo čekam tisuću godina da napiše zahtjev da joj vratim njezin fotoaparat. Kiselina iz baterija odavno je iscurila u fotoaparatu - rekao je dekan. Inače, u cijelom svemiru otimačina i javno priznanje kazneno je djelo koje je kroz evoluciju odbačeno iz svijesti inteligentnih vrsta. Policija, kao ni prije tisuću godina nije reagirala na javno priznanje krađe i otimačine privatne imovine studentice koja se borila za svoja prava. Profesor je i dalje dekan. 

Zvjezdani nadnevak 28. listopada 3011. Predsjednik Republike Hrvatske primio je veleposlanika Galaktičke republike Učitelja Yodu.
- Predsjednik me je pitao: U čemu je Vaš problem. Očito je da odgovorni u njegovu uredu nisu dobro organizirani. Reći sam mu htio da znamo sve Hrvatske probleme i da sam tu da ih pokušamo riješiti kako bi Hrvati, jedini narod u cijeloj galaksiji, ostavili okove zaostalosti i krenuli put prosperiteta koji su dosegle sve inteligentne vrste svemira - rekao je Učitelj Yoda novinarima 24sata. Predsjednikov ured nije se očitovao na ovaj gaf. Inače, učitelj Yoda u znak dobre volje upotrijebio je Silu i popravio krov Predsjedničkih dvora koji prokišnjava već tisuću godina, doznajemo iz krugova bliskih vitezovima jedijevima. Također, upotrijebio je Silu te je učinio da prokišnjava krov ureda Doživotnog bivšeg predsjednika jer bespotrebno troši novac siromašnih Hrvata. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang