Obavijesti

News

Komentari 311

Reagirali: 'Izvrnuli su izjavu Markić, žele je diskreditirati'

Reagirali: 'Izvrnuli su izjavu Markić, žele je diskreditirati'
2

U reagiranju iz građanske inicijative 'U ime obitelji' poručili su kako lažna izjava koja se pripisuje Željki Markić samo pokazuje koliko je referendum 1. prosinca potreban

VIDEO

Iz građanske inicijative 'U ime obitelji' poslali su priopćenje u kojem naglašavaju kako njihova predstavnica Željka Markić u emisiji 'Veto' na Mreži TV govorila o važnosti majke i oca za dijete kao i o samohranim roditeljima.  

Ističu kako je izvrtanje izjave koju je Markić dala u toj emisiji pokušaj da se diskreditira građansku inicijativu 'U ime obitelji'. Reagiranje donosimo u cijelosti. 

"Članica Organizacijskog odbora Građanske inicijative “U ime obitelji” Željka Markić gostujući u televizijskoj emisiji “Veto” na Jabuka TV-u, 12. studenoga govorila je i o važnosti oca i majke za dijete, kao i o samohranim roditeljima. S obzirom na brojno pripisivanje lažne izjave o samohranim roditeljima pokušaj je diskreditiranja „U ime obitelji“. Aktualna Vlada i mediji koje kontrolira pokušavaju manipulirati samohranim roditeljima – muškarcima i ženama koji uz puno žrtve podižu svoju djecu i mnogi volontiraju i podupiru građansku inicijativu. Ovo je još jedna potvrda koliko je izlazak na referendum 1. 12. važan ne samo za zaštitu obitelji, već i za proširenje suženog prostora demokracije u Hrvatskoj.

U toj je emisiji gđa Markić rekla: “Najbolja majka, najsnažnija, najodgovornija, najkompetentnija, najnježnija, ne može svom djetetu u potpunosti zamijeniti oca. Niti najbolji otac ne može u potpunosti djetetu zamijeniti najbolju majku. Vaša majka je očito obavila odličan posao s vama (voditeljica je rekla da je njezina majka samohrana), kao što čini jako puno samohranih roditelja. Jako puno samohranih roditelja su dio ove Inicijative upravo radi toga što oni razumiju koliko je teško sam podići dijete, upravo zato što oni razumiju koliko im fali, koliko im je teško kad oni sami odgajaju dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dijete treba i oca i majku i ako društvo može, treba to osigurati. Postoji niz različitih situacija, ali ja bih isto rekla da u situacijama gdje roditelji samohrani podižu svoju djecu, ti roditelji to rade uz jako velike žrtve. Također, uspjeh u odgoju te djece jako ovisi o obitelji, o onima koji su oko njih, djedovi, bake, ujaci, tete, dakle, u situaciji u kojoj se naruši jedan prirodni odnos, ulazi obitelj, ulazi zajednica koja toj djeci pomaže”.

>>> Markić: Radije bih dijete dala u dom nego da ga posvoji gay par

>>> Ministrica je zgrožena: 'Izjava Željke Markić je zastrašujuća'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 311
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a