Obavijesti

News

Komentari 35

SDP-ovcu Mohariću na zahtjev USKOK-a skidaju imunitet

SDP-ovcu Mohariću na zahtjev USKOK-a skidaju imunitet
1

Već su ga istraživali 2012. kad ga se teretilo zbog kaznenih djela protiv službene dužnosti i nesavjesnog rada, no ne zna se zbog čega ga ovaj put istražuju

VIDEO

Saborskom zastupniku SDP-a i načelniku međimurske općine Goričan u utorak bi Sabor trebao skinuti imunitet na zahtjev USKOK-a, javlja Večernji list. 

Marija Moharića već su istraživali 2012.  kad ga se teretilo zbog kaznenih djela protiv službene dužnosti i nesavjesnog rada, no ne zna se zbog čega ga ovaj put istražuju.

Večernji piše kako je Moharić u priopćenju kazao da vjeruje da se kazneni postupak protiv njega vodi na temelju prijave bivšeg vijećnika Općinskog vijeća Goričana Stjepana Blagusa.

- Od PU međimurske dobio sam 25. siječnja 2012. godine dopis kojim me obavještavaju da će provesti dokazne radnji u svezi kaznene prijave podnijete od strane Stjepana Blagusa, a temeljem naloga USKOK-a, kazao je Moharić koji je podnio ostavku na mjesto u školskom odboru OŠ Goričan.

USKOK je tražio dokumentaciju o njegovim putnim nalozima, postupku javne nabave za uređenje Kalničke ulice u Goričanu, ugovore koje je općinska tvrtka Gorinka sklopila s drugim tvrtkama, dokumentaciju o tome tko je obavljao komunalne poslove održavanja groblja i dr. Moharić tvrdi da malverzacija nije bilo i da su u pozadini montirani kazneni procesi protiv njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca