Obavijesti

News

Komentari 233

Sučeljavanje bez Kujundžića: 'Zar sam se trebao klonirati?'

Sučeljavanje bez Kujundžića: 'Zar sam se trebao klonirati?'
3

Milan Kujundžić kaže da je u sučeljavanju htio sudjelovati telefonski jer je u isto vrijeme imao predstavljanje na HRT-u te da se nije mogao klonirati niti teleportirati

VIDEO

Milan Kujundžić, predsjednički kandidat Hrvatske zore, nije se pojavio u petak na sučeljavanju s ostalim kandidatima. Sučeljavanje je organizirao Media Servis, a Kujundžićev stolac ostao je prazan. No upravo je Kujundžić bio najglasniji i pozivao je ostale kandidate na sučeljavanje, a sad nije došao. 

'Je li netko očekivao da će se Milan Kujundžić klonirati ili teleportirati?'

Medijima je poslao objašnjenje u kojem navodi da je on u petak u 8 sati, u koliko je počelo sučeljavanje, bio na HRT-u gdje je unaprijed imao zakazan termin za predstavljanje. Kaže da su to znali svi.

- Znali su to i drugi predsjednički kandidati koji su također imali svoje zakazane termine na HR1, iako se neki ponovo nisu pojavili pa su slušateljima priuštili pola sata ozbiljne glazbe. No, pravo pitanje je kako je onda sučeljavanje moglo biti organizirano za to isto jutro u 8 sati? Je li netko očekivao da će se Milan Kujundžić klonirati ili teleportirati - pita Kujundžić. 

Također navodi da je u sučeljavanju htio sudjelovati telefonski, ali da su mu na upit jutros odgovorili da "uključivanje telefonom nažalost nije moguće". 

Sučeljavanje bi trebalo biti emitirano u petak od 18 sati na svim radio postajama u sustavu Media servisa.  

Media Servis: Kujundžić je primio poziv i potvrdio svoj dolazak 

Svoje očitovanje je poslao i Media Servis. Kažu da je Kujundžić primio poziv na sučeljavanje te da im je potvrdio svoj dolazak. 

Media servis je jutros organizirao sučeljavanje kandidata za predsjednika Republike Hrvatske. Na sučeljavanju su sudjelovali Kolinda Grabar Kitarović, Ivo Josipović i Ivan Vilibor Sinčić.

- Prof. dr. Milan Kujundžić primio je poziv na sučeljavanje u organizaciji Media servisa kada i ostali kandidati, 09. prosinca 2014. godine telefonskim i pisanim putem, te je potvrdio svoj dolazak „ako dođu i ostali kandidati“. Na jučerašnji upit njegovog stožera o mogućnosti javljanja telefonom, rečeno je u više navrata da to tehnički nije moguće, te ne bi bilo pravedno prema ostalim kandidatima koji su svoje rasporede prilagodili terminu snimanja. Nakon toga je prof. dr. Milan Kujundžić i pisanim putem potvrdio svoj dolazak na sučeljavanje, jučer u 17:36 sati. Na naš upit je li potrebno početak sučeljavanja odgoditi na 8:15 sati, zbog predstavljanja na Hrvatskom radiju, nismo dobili odgovor. Sučeljavanje je počelo u 8:10 sati - piše u priopćenju Media Servisa. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 233
VIDEO

UŽIVO Rafalei sletjeli na Pleso, parkirali su u hangare i ugasili motore. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei sletjeli na Pleso, parkirali su u hangare i ugasili motore. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa