Obavijesti

News

Komentari 324

''Vladu bih pozvao da prekine agoniju svoje nesposobnosti''

''Vladu bih pozvao da prekine agoniju svoje nesposobnosti''
1

Predsjednik ima dosta široke ovlasti iako su dosadašnji predsjednici učinili sve da javnost uvjere kako je uloga predsjednika čisto dekorativna, tvrdi Ivan Sinčić

VIDEO

Najmlađi kandidat  za predsjednika u povijesti Hrvatske Ivan Vilibor Sinčić odgovarao je na pitanja na chatu Barometra Večernjeg lista.

Na pitanje zašto se odlučio za kandidaturu odgovorio je kako je ideja da se kandidira bila zajednička odluka užeg vodstva 'Živog zida'.

- Cilj je bio promocija našeg programa i ključnih teza koje zastupamo već nekoliko godina. Pogotovo dio oko uzroka ekonomske krize te zaustavljanja deložacija građana iz jedinog doma - piše Sinčić i dodaje kako je cilj "dakako i postati predsjednik".

- Predsjednik ima dosta široke ovlasti iako su dosadašnji predsjednici učinili svojim radom sve da javnost uvjere kako je uloga predsjednika čisto dekorativna - napisao je Sinčić i dodao da predsjednik  "ima pristup medijima, sukreator je vanjske politike te ima utjecaja na kadroviranje u sigurnosnim službama". Dodao je i kako predsjednik ima veliki utjecaj na javno mnijenje i može inicirati pokretanje referenduma o bilo kojem pitanju. 

'Pozvao bih Vladu da odstupi i raspiše prijevremene izbore'

Kao svoj prvi potez ako postane predsjednik je obraćanje javnosti i iznošenje realnog stanja države, a onda poziv Vladi da odstupi i raspiše prijevremene izbore kako bi se ''prekinula agonija njihove nesposobnosti''. Zatim bi hitno raspisao referendum o zabrani deložacija iz jedinog doma.

Smatra da su njegovi protukandidati, ako su i imali kredibilitet, prokockali ga svojim javnim djelovanjem. Njegovo je djelovanje, piše, konkretno i ''očituje se u više od stotinu spriječenih deložacija i dvadesetak useljenih obitelji, socijalnih slučajeva''.

 - Lijepa Naša je okupirana od stranih banaka. Od 1994. sav novac ulazi u optjecaj kao kredit, jer je to Statutom HNB-a određeno. Država ne može vratiti svoje dugove, pa to ne može tražiti ni od svojih građana.  Kada država vrati svoje kredite, bit ću prvi za deložaciju svih onih koji ne mogu vratiti svoje kredite - objasnio je kandidat Živog zida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 324
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa