Obavijesti

News

Komentari 131

Bandićevi bračni savjeti: Ona nek' ide na frizuru, a vi kuhajte

Bandićevi bračni savjeti: Ona nek' ide na frizuru, a vi kuhajte
2

Na Pop up garden festivalu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otkrio je svoj recept za stabilan brak. Rekao je da kad se posvađa sa suprugom, ode u kuhinju

VIDEO

Kuham kao Mozart za klavirom, a kuhinja je idealno mjesto za izglađivanje nesuglasica u braku, rekao je u nedjelju Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik u nedjelju je posjetio Pop up garden festival u Arena centru te uz Luku Nižetića za posjetitelje pripremao Bruschette.

- Vidite, kad se moja Vesna i ja krvavo posvađamo, ja se zatvorim u kuhinju, dobro je zagrijem da se sve zapari i prožme mirisima. I dok ona u šlafroku guli krumpir, ja na zamagljenom staklu napišem ‘I love you’. Je li dobar trik? - vrckavo je okupljene upitao Bandić. 

I dok ona u šlafroku guli krumpir, ja na zamagljenom staklu napišem ‘I love you’

U pauzama između sjeckanja češnjaka, sira i luka, od kojih je radio namaz, Bandić se pohvalio kako je sa suradnicima u svom vrtu od 3000 kvadrata posadio 200 kilograma krumpira, 10 kg bijelog luka, salatu, ružmarin i 1000 sadnica te je okupljenima otkrio tajne svog uspjeha.

- Ja nisam ovo sve napravio zato kaj sam pametan već kaj se dižem rano. Prije nego što odem trčati, stavim štrudl u pećnicu, ja trčim, on se peče i kad se vratim ugasim pećnicu i probudim svoju Vesnu. Dok se ja vraćam sa Sljemena, neki još taru krmelje - u dahu je izrekao Bandić. Svim okupljenim muškarcima poručio je da se, ako nemaju uspjeha kod žena, prime kuhače.

- Vi kuhajte, a nju pustite da ide na frizuru i kavu i bit će zadovoljna. Znate, s namirnicama morate biti osjetljiviji nego sa ženama. A budući da super kuham, i sa ženama znam jako dobro - pohvalio se.

Borna Filić/PIXSELL

Pop up garden privukao 2000 ljudi

Pod geslom "food and fun" Pop up garden festival tri je dana u Arena Centru dočaravao zelenu oazu. Interes posjetitelja izazvao je inovativni HomeOgarden, kao i vrtni asortiman Pevec. S ciljem poticanja zdravog načna života, partner 24sata u ovom projektu je Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...