Obavijesti

News

Komentari 230

Zoki se sprdao s Kosor, a sad i on radi isto: Presijeca vrpce...

Zoki se sprdao s Kosor, a sad i on radi isto: Presijeca vrpce...
4

Zoran Milanović svojedobno je žestoko kritizirao uvriježenu praksu bivših Vlada da svečano otvaraju gradilišta, tvornice, vrtiće. A sad se on počeo isto tako ponašati..

VIDEO

Bivša premijerka Jadranka Kosor je za vrijeme svog mandata svečano otvarala sve što je stigla. Nedovršenu knjižnicu u Ogulinu, dječji vrtić kraj Solina iako radovi još nisu bilo gotovi, otvorila je i dionicu Ravča - Vrgorac koju su poslije zatvorili zbog radova..

Premijer Zoran Milanović kazao je početkom svog mandata da se on tako neće ponašati jer mu naslikavanje na gradilištima, zakopavanje lopata i presijecanje vrpci nema smisla i da je to populistički. On se nije htio na takav način dodvoravati biračima. Žestoko je kritizirao i izrugivao se s takvim ponašanjem. A onda je došla predizborna godina 2015. i razmišljanje hrvatskog premijera se naglo promijenilo

Otvarao vrtiće, tvornice, bolnice, terminale..

U siječnju ove godine otvorio je radove na gradilištu nove Opće bolnice u Puli. Zatim je u ožujku u Novoj Gradiški otvorio tvornicu “Atlantic grupe”, potom je taj isti mjesec posegnuo za škarama i presjekao vrpcu na otvorenju distributivno - logističkog centra “Kauflanda” u Jastrebarskom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

Mjesec dana kasnije otvorio je i 11 kilometara dugačku dionicu ceste Buševec – Lekenik a "potegao" je i do Poreča gdje je bio nazočan i svečanom otvaranju radova u naselju Špadići. Time je započela realizacija projekta „Sustav odvodnje s uređajima  za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča“ vrijednog više od pola milijarde kuna, a kojeg Europska unija sufinancira sa 74 posto.

U svibnju je na gradilištu novog terminala Zračne luke Zagreb koji bi trebao osvanuti krajem 2016.godine svečano obilježen početak gradnje a i to je otvorio predsjednik Vlade Zoran Milanović.

Politika podilaženja biračima

U lipnju je svečano otvorio - vrtić - Dječjeg vrtića “Čavlić” u primorsko-goranskoj općini Čavle, a mjesec dana kasnije službeno je otvorio novi šibenski hotel, luksuzni D-Resort u Mandalini. Prošli mjesec je otvorio školsku sportsku dvoranu OŠ "Đuro Pilar" u Vinogorju vrijednu 11,5 milijuna kuna

Premijer na otvaranju sportske dvorane OŠ "Đuro Pilar"

I tako je premijer Milanović po tko zna koji put "pregrizao jezik" jer kao što možemo vidjeti, nije propustio priliku da ide stopama svojih prethodnika. Ulagivanje biračima i pokazivanje kako i nakon četiri godine brine o boljitku svojih građana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a