Obavijesti

Potpuno zamračenje Hrvatske od petka do nedjelje!

Potpuno zamračenje Hrvatske od petka do nedjelje!
5

Crni petak će donijeti potpuno zamračenje u Hrvatskoj, koje će trajati sve do nedjelje! Ali to neće biti zamračenje zbog nestanka struje, ovo »zamračenje« na »crni petak« će Vas razveseliti

Tvrtka Vitapur, koji donosi inovativna rješenja za vaše spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dom općenito, za CRNI PETAK je pripremila popuste od kojih će Vam se zatamniti pred očima!

Ne vjerujete? Cijene će u 3 dana, od 28.11. – 30.11. pocrniti, a vi uštedjeti i do 70%!

Crni petak u Hrvatskoj

Crni petak je dan, kada u Americi odmah nakon Dana zahvalnosti tradicionalno počinje tradicionalna shopping sezona. Taj dan postaje sve popularniji shopping dan u Europi. Ovogodišnji Crni petak u Vitapuru će biti 28.11., pa imate vremena da se pripremite za ludi shopping i LOV na velike POPUSTE.

Kupujte i štedite – do čak 70% popusta!

Tava za palačinke Hot Stone po super blagdanskoj cijeni

Tko još za blagdane ne želi djetinjasto lagano napravljene, a božanski dobre palačinke?

To je sada moguće s tavom za palačinke Hot Stone, koja svojim mineralnim, neprianjajućim premazom omogućuje da jednostavno ispečete omiljene palačinke, s minimalnom količinom ulja. Izdržljiva, 8-slojna mineralna posuda, zbog koje se palačinke neće lijepiti niti trgati, sada vam je dostupna po »crnoj cijeni« od 73,03 kn. Osim toga, čeka vas i POKLON: štapić za razmazivanje smjese.

Tijekom blagdana priuštite svojim gostima udoban smještaj po SUPER LUDOJ CIJENI

Prosinac je vrijeme veselja i druženja s našim najmilijima. Zna se dogoditi, da bi gosti htjeli prespavati, ali problem je prostor i kamo ih smjestiti, kako bi im pružili najbolju udobnost. Vitapur donosi rješenje: uz nadmadrac Lavender Comfort vaši gosti spavat će udobnije, a vi ćete nadmadrac s esencijom lavande, koja umiruje, upotrijebiti kasnije na svome madracu. Nadmadrac Lavender Comfort sada je dostupan po »crnoj cijeni« od 161,00 kn. NE ZABORAVITE: Ponuda vrijedi samo 3 dana, od 28. do 30. studenog!

Najbolje od bambusa sada 1+1 GRATIS

Tko ne voli spavati umotan u pokrivače od prozračnih, a istovremeno toplih bambusovih vlakana?

Prodajni hit 2014. godine, koji je oduševio više od 10.000 ljudi, sada vam je dostupan u ekskluzivnoj akcijskoj ponudi 1+1 GRATIS. Kupite 1 jastuk ili jedan pokrivač SleepBamboo, a dobijete 2. Nije li to predivan poklon? Uživajte u antialergijskim, antibakterijskim, perivim pokrivačima i jastucima,  jer zaslužili ste i vi malo maženja, zar ne?

… i još mnogo ostalih popusta!

Naravno, ovo nije cijela ponuda iz Vitapura za crni petak. Posjetite naše trgovine u Hrvatskoj, nazovite nas na 01 38 78 788 ili nas potražite na Internetu, gdje vas čeka CJELOKUPNA PONUDA za CRNI PETAK!

I još SITNICA za kraj.  Za sve Internet narudžbe iznad 350,00 Kn napravljene u periodu od 28.11. – 30.11., očekuje vas BESPLATNA DOSTAVA!

Kupujte u Vitapuru na crni petak i vaši susjedi će »pocrniti«od zavisti, jer UŠTEDJET ćete PUNO!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja