Obavijesti

Potrošač

Komentari 1

Medenjaci: Ima boljih i lošijih, ali nijedni nisu baš oduševili

Medenjaci: Ima boljih i lošijih, ali nijedni nisu baš oduševili
6

Klasični, domaći aromatični medenjaci mnogima su asocijacija na Božić. U nuždi ćemo posegnuti i za kupovnim verzijama, no one se na našem testu nisu iskazale

VIDEO

Kolege u žiriju stvarno vole slatko i vjerojatno nema tog slatkiša koji bismo odbili, no medenjaci nas nisu oduševili. Iako je bilo manje i više finih, ipak je ovo samo još jedan industrijski proizvod. 

Najbolje je “prošao” Pionir. Riječ je o malim, lijepo oblikovanim srcima. Iako ih je većina tako ocijenila, bilo je pojedinaca koji misle da su Pionirova srca ružna. Oni koji su hvalili izgled to su činili i za okus. I tijesto je fino, a punjenje također nije loše. Sve u svemu, dobra je kombinacija jednog i drugog. 

Usto, kolačić je mekan, a nije ni presladak kao što je to bio slučaj s nekim drugima koje smo probali. Nekima su najbolji bili trajni kolačići K plus iako su i za njih rekli da su “daleko od savršenih”. Možda nisu reprezentativni, ali kolege u žiriju za K plus su rekli da se osjeti med, što im je podizalo rejting. 

No, čoklada im je slaba točka, upravo na njoj su kušači skidali ocjene K plusu. Lidlov Opey bio je prilično gnjecav. Svaka čast, proizvođač nije štedio na punjenju, ali čak i za ljubitelje slatkog, kao što smo mi, ovo je bilo prviše. Kolač je gnjecav, a samo punjenje je preslatko, kao da je pretrpano šećerom, kojeg vjerjatno ima više nego voća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Možda smo u krivu, ali to je naš dojam. Pojedini kolege iz žirija i za Vincini, koje smo kupili u Plodinama, rekli su da su mekani. Njihov su okus opisali riječima “industrijski” i “presladak”. No bilo je i onih koji su ih hvalili. Kauflandovi kolačići Katy vrlo su suhi. Njima nedostaje punjenja. Suhi su i Kinkartzovi, a neki kažu da su i neugledni.     

U testu su sudjelovali zaljubljenici u hranu koji nisu znali čiji proizvod kušaju. Stavovi i ocjene nisu plaćeni, cenzurirani niti zlonamjerni. Nisu ni službeni stav redakcije nego osobni dojam svakoga kušača. Cijene smo prikupili 15. i 16. rujna u nekoliko trgovačkih centara u Zagrebu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang