Obavijesti

Potrošač

Komentari 15

Perilica rublja A+++ uz poticaj je 470 kuna jeftinija nego A+

Najjeftinija perilica Gorenje A+ na mondo.hr stoji 2169,99 kuna, a A+++ istog proizvođača stoji 330 kuna više, ali za nju se dobije čak 800 kuna subvencije

VIDEO

24sata

Prvih 10.000 kupaca koji od sutra u odabranim trgovinama kupe kućanski uređaj A+++ energetskog razreda dobit će 800 kuna subvencije.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao je kupnju najštedljivijih uređaja i u lipnju. U samo devet dana građani su razgrabili osam milijuna kuna. Subvencije vrijede za kupnju hladnjaka, zamrzivača, hladnjaka sa zamrzivačem, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica. Popis trgovina u kojima će se uređaji moći kupiti uz subvenciju Fond će objaviti sutra na svojim internetskim stranicama. Prema njihovoj računici, uređaji energetski najviših razreda mogu se brzo isplatiti. Perilica rublja A+ razreda godišnje potroši 258 kuna na energiju, a perilica razreda A+++ 198 kuna.

Pogledaj cjelokupnu ponudu A+++ uređaja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najjeftinija perilica rublja na web shopu mondo.hr A+ razreda stoji 2170 kuna, a štedljivija, pritom i bolja perilica istog proizvođača je 2.499,99 kuna, odnosno 1700 kuna ako se istaknutoj cijeni oduzme 800 kuna državnog poticaja.

Perilice rublja najviše se isplate uz subvenciju pa su u prošlom natječaju građani najviše kupovali upravo njih. Postupak za dobivanje državnih 800 kuna ostao je isti. Obrazac koji se dobije u trgovini, presliku osobne iskaznice, računa i dokumenta s IBAN-om u roku od 15 dana od kupnje treba poslati na adresu Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, s naznakom A+++. Jedna punoljetna osoba može kupiti samo jedan uređaj, a to znači da kućanstvo može kupiti više uređaja.

Trgovine u svakom trenutku znaju koliko je poticaja preostalo. Broj obrazaca je određen pa se ne može dogoditi da građanin kupi uređaj, a poslije sazna da poticaja više nema i da neće dobiti novac, kako se neki pribojavaju. Poticaj je moguće iskoristiti bez obzira na to kupuje li se gotovinom ili na rate. U Fondu za zaštitu okoliša napominju da kod kupnje uređaja na prodajnom mjestu kupci mogu besplatno odložiti stari.     

Do novog uređaja u par klikova. Kupite online jer se osim besplatne dostave, na području grada Zagreba nudi i mogućnost dostavljanja izravno u prostorije vašeg doma.

24sata

Tablicu u većoj razlučivosti pogledajte ovdje

Pogledaj cjelokupnu ponudu A+++ uređaja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…