Obavijesti

Potrošač

Komentari 61

Praznik rada: Na dugi vikend može se i za samo 225 kuna

Praznik rada: Na dugi vikend može se i za samo 225 kuna
1

Produljeni vikend za Praznik rada par može provesti u ekoselu u Lonjskom polju već za 449 kuna, a u dvorce Bavarske možete za malo više od 1000 kuna...

VIDEO

Prekrasna Azurna obala, čarobna Toskana, egzozični Istanbul, bajkovita Bavarska? Aktivni odmor uz skijanje ili samo opuštanje u wellnessu? Što god želite, agencije vam to nude kao na dlanu. No i kod odabira putovanja treba čitati sitna slova.

Praznik rada i ove godine nam je, kao naručen, pao u petak pa mnogi već planiraju produljeni vikend. Osim jeftinijih verzija, roštiljanja u obližnjem parku, agencije nude izlete u Hrvatskoj, ali i putovanja u inozemstvu za već nekoliko stotina kuna. Na jedan dan iz Pule i Rovinja na sam Praznik rada autobusom se može u Veneciju. No u cijenu nisu uključene ulaznice za objekte, ali ni vožnja brodom na otoke Burano i Murano. 

24sata

Na stranicama agencije Activa Istra stoji da je obvezna doplata za brodski izlet 18 eura. Kod traženja putovanja preko agencija treba paziti što je sve uključeno u cijenu. Često u cijenu ne ulazi ni putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za objekte, ali ni avionske naknade i pristojbe. Agencija Mondo Travel nudi put u Istanbul po cijeni od 2690. No toj cijeni trebaju se pribrojiti i pristojbe od 930 kuna. Za Istanbul vam treba i viza. No u agenciji kažu kako je riječ tek o formalnosti.

- Viza se radi online, a plaća se 150 kuna - rekli su nam u Mondo Travelu. Na njihovim internetskim stranicama piše da vam vizu, dostavite li im potrebne podatke, mogu napraviti i u agenciji. Za Tursku treba i putovnica, a putujete li u zemlje Europske unije, bit će dovoljno da ponesete samo osobnu iskaznicu. 

24sata

U Mondu Travelu kažu da se kupci posebno zanimaju za putovanja u bavarske dvorce te za talijanske Cinque terre koju nude za 1390 kuna. Sezona skijanja je na izmaku, ali poželite li se snježnih padina, možete otići na nama najbliži glečer, u austrijski Moelltal. Jednodnevna karta stajat će vas 690 kuna.

No ne morate ići izvan zemlje kako biste uživali u produljenom vikendu. I Hrvatska ima što ponuditi. Opuštanja u hotelima duž obale su prokušani recept za odmor, no poželite li drugačije, eko etno sela su vam također na raspologanju.     

24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode