Obavijesti

Povratak u školu može biti zabavan uz Arena Centar!

Povratak u školu može biti zabavan uz Arena Centar!
5

Dođi u Arena centar 28., 29. i 30. kolovoza i zagrij stolicu pred školicu! Čeka te dobar provod, a pokažeš li i znanje kući odlaziš s vrijednim nagradama

Osim na klince Arena centar misli i na mame i tate bake i djedove. Za njih smo osigurali da se vaša kupovina isplati: u velikoj nagradnoj igri imate priliku osvojiti putovanje za cijelu obitelj u europski zabavni park po Vašem izboru!

PROGRAM DOGAĐANJA ZA DJECU:

FORA RADIONICE
28.8. 10-13 sati, trg Dalmacija 
Petak je najbolji dan za početak rada na velikim otkrićima. Postani dio Fora znanstvene ekipe i zavrti kotačić znanosti u posve neočekivanom smjeru. Laboratorij te čeka - samo slijedi pravu formulu i odvest će te do trga Dalmacija gdje te čeka prava znanstvena zafrkancija.

FORA LEGO ROBOTSKI VRTIĆ, dob: 4+
29.8. 10-13 sati, 1.kat ispred Lego trgovine 
30.8. 10-13 sati, 1.kat ispred Lego trgovine
U dalekoj budućnosti svaki će dan biti subota jer ljudi će se odmarati, a roboti će raditi. Je li to moguće? Kod nas jest – i to već ove subote na dvije lokacije u Arena centru:
– U igraonici ispred Lego trgovine provedi nezaboravne trenutke u društvu najslađih robotića na svijetu – Crtice i Točkice – i da bi bilo još zabavnije očekuju te i lego kockice!

Lego store za vas je pripremio super akcije ovaj vikend. Ne trebaš zaboraviti na tvoje omiljene LEGO kockice ni dok pišeš domaću zadaću! Potroši bar 50 kuna u LEGO Store od 28. do. 30.9. i za jednu kunu moći ćeš kupiti mali zgodan set sa dvije LEGO olovke i male pernice A svim našim kupcima koji potroše barem 500 kuna u LEGO Store od 28. do. 30.9., poklanjamo držač olovaka za pisaći stol!

FORA RADIONICE- LITTLE BITS I MINDSTORM  RADIONICE
29.8. 10-13 sati, trg Dalmacija
Na trgu Dalmacija ozbiljnija je situacija – tamo se odvija robotska bitka prava, a tko pobijedi čeka ga velika slava! Uz Little bitse i Mindstorm izradi robota silnog k'o grom!

RADOSNI KUTAK ČITANJA, dob: 4+
28.8. u 17 sati, 1.kat, zona crvenog tepiha 
Uz Jelenu Pervan i Crvene nosove od smijeha ćemo se bacati uz najbolje štosove! Imaš li od 4 do 6 godina ili jednostavno voliš šalu u 17 sati pridruži se našoj poznatoj književnici Jeleni Pervan i njezinim dobrim prijateljima Klaunovima doktorima u najluđoj i najveselijoj čitaonici i igraonici u svemiru.

LEKTIRA JE FORA, ČITATI SE MORA!
29.8. u 17 sati, 1.kat, zona crvenog tepiha 
Znaš li da čitanje lektire može biti zabavno, a knjiga može biti tvoja jako dobra prijateljica? Ne vjeruješ nam? Posjeti nas u pravom klubu za čitanje lektire – čitaj s nama i zabavi se kao nikad u životu u društvu vršnjaka i svojih idola.

INTERAKTIVNA IGRICA, trg Dalmacija
Pokreni svoju sivu masu i u društvu prekaljenih gamera odigraj super-ludu-otkačenu-poučnu igricu. Pritom pokaži svu raskoš svog znanja i talenta i odfuraj drugima pred nosom najbolje nagrade!

NAGRADNA IGRA "PREKO SHOPPINGA DO EUROPSKIH ZABAVNIH PARKOVA"
Od 28. 8. do 6. 9. za svaku kupnju u iznosu od 200 kuna ili više u bilo kojoj trgovini ili lokalu u Arena Centru sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojite put u jedan od najpopularnijih europskih zabavnih parkova!

NAGRADE:
5 x 4.000 kn nagradni fond na vrijednosnoj kartici plus obiteljski auto za putovanje!

Pročitajte pravila nagradne igre "Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori