Obavijesti

Pravo ljetno osvježenje stila čeka vas u Centru Kaptol!

Pravo ljetno osvježenje stila čeka vas u Centru Kaptol!
2

Trgovački centar smješten u samom srcu metropole Zagrepčanima i njihovim gostima nudi poznate svjetske modne brendove među kojima su Burberry, Armani Jeans i Marella

Najtoplije doba godine u Centru Kaptol ima zajednički nazivnik – ljetni trés chic.

Trgovački centar smješten u samom srcu metropole Zagrepčanima i njihovim gostima nudi poznate svjetske modne brendove među kojima su Burberry, Armani Jeans i Marella. Odjeća, obuća i modni dodaci vrhunske kvalitete i dizajna sada se mogu kupiti uz prigodne popuste.

Dio muške, ženske i dječje kolekcije u trgovini Marks & Spencer snižen je čak 70 posto. U IKKS-u cijela je aktualna kolekcija snižena 60 posto, a u Armani Jeansu i Seventyju većina je stvari u pola cijene. Trgovine slavnih talijanskih brendova Stefanel i Max & Co. na ljetne stvari odobravaju 30 % popusta.

 I chic obuća sada se nudi uz posebne popuste. Među najpoželjnijima je ona iz Tommyja Hilfigera. Slavne sandale, špagerice i japanke nude se uz 30 % popusta za gotovinsko plaćanje. Oni koji još traže kupaći kostim i druge sitnice za uživanje uz more, u Centru Kaptol mogu posjetiti Palmers, Skiny i Liscu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi ljeto 2015. dobilo i svoje mirisno lice, u parfumeriji Douglas dio je mirisa snižen do 50 %. Na istom mjestu može se upoznati i Douglas Make-up, dekorativna kozmetika koja spaja vrhunsku kvalitetu i jednostavnost uporabe. Jedan od najatraktivnijih izgleda nadahnut je upravo danom u Parizu, pa podrazumijeva prirodan izgled lica uz jak crveni ruž i lak za nokte.

Da bi priča o francuskom stilu bila zaokružena, Centar Kaptol preporučuje frizuru iz Opiuma i čašu dobrog provansalskog vina uz birane sireve iz Bonkulovića.

U Centar su počele pristizati i nove kolekcije, a kakve nam trendove one donose, može se pratiti putem internetske i facebook stranice Centra Kaptol.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...