Obavijesti

Praznik rada s obitelji u Šibeniku uz Megabon ponudu

Praznik rada s obitelji u Šibeniku uz Megabon ponudu
8

Ove godine nam je kalendarski ''upala sjekira u med'' jer za samo jedan dan godišnjeg u svibnju dobivamo četiri dana u komadu. Iskoristite ih kvalitetno uz Megabon ponudu

Kako bi dragocjeni dani bili u potpunosti iskorišteni, skoknite na stranicu Megabon portala specijaliziranog za turističke aranžmane. Za čaroban Praznik rada vam www.megabon.eu brižno odabire bogate i zabavne pakete kako biste što lakše i za novčanik bezbolnije isplanirali vaš predah.  

Početak svibnja je kao stvoren za razigrani, smijehom ispunjeni odmor na moru budući da je vani već dovoljno toplo za uživanje u prirodi, a sunčeve zrake nisu tako jake da bi štetile vašem zdravlju. Na naš prekrasni Jadran turisti tada još masovno ne pristižu, stoga nema bojazni da nećete imati gdje postaviti ručnik. Sve u svemu, početkom svibnja vas i vaše najdraže na južnom Jadranu očekuje prava morska idila.

Megabon preporučuje bijeg u Solaris resort u Šibeniku s pomno pripremljenim paketom bogatim sadržajima za velike i male, koji će vas sigurno će oboriti s nogu. Povedite najdraže u slatke Ville Kornati i uživajte s voljenom osobom i najmlađima  uz 3 noćenja u apartmanu za 3 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, Mini Club program sa Solarkom i prijateljima, Mini Disco sa Solarkom, vožnju vlakićem Solaris Express, Solaris Pirate Adventure Minigolf, vodene tobogane, dječji park (trampolini, dječji drveni grad Dalmati, Kiddie Rides), igraonicu (biljari, stolni nogomet, videoigre, košarka itd.), brojna drvena i pješčana igrališta uzduž Solarisove plaže i još puno toga.

Udaljene svega nekoliko metara od mora, Ville Kornati se nalaze na poluotočiću između Solaris kampa i Solaris Yacht marine. U mediteranskom ambijentu maslina, ružmarina i lavande te blizini plaže i bogatih sadržaja Resorta, opustit ćete se i zaboraviti na svakodnevne brige i probleme.

Apartman u kojem ćete biti smješteni je ukupne površine 55 m2. Sadrži 2 spavaće sobe (1 soba s krevetima na kat za dvoje djece do 11,99 godina ili 1 osnovnim ležajem i 1 soba s bračnim krevetom), zajednički prostor kuhinje i dnevnog boravka s mogućnošću sofe na razvlačenje za dvoje djece do 11,99 godina, 1 kupaonicu s tušem/WC, 1 WC, grijanje/hlađenje i 2 balkona.

Među dodatnim sadržajima Solaris resorta možete naći mnogo zabavnih opcija za sve generacije, a Ville Kornati pružaju prekrasno utočište nakon aktivnog dana. Neka bude ovaj Praznik rada obilježen odmorom uz puno zabave, obiteljskog druženja i nježnih trenutaka koje će vaš najmlađi s entuzijazmom prepričavati prijateljima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"