Pretplata

PREUZMI CJENIK PRETPLATE

 

Postanite pretplatnik najčitanijih dnevnih novina i nazovite naš pozivni centar na broj 01/24 24 24 4 radnim danom od 7 do 17 sati te subotom od 7 do 12 sati.  Možete nam se obratiti i putem maila na pretplata@24sata.hr

 
Za sva vaša pitanja, nedoumice, pohvale i prijedloge također nas možete kontaktirati.

24sata

24sata su najprodavanije i najčitanije dnevne novine u Hrvatskoj koje vam svakodnevno donose točne, brze, jednostavne i sažete informacije. Kroz niz rubrika kao što su News, Život, Zdravlje, Show, Sport i mnoge druge dio smo vaše svakodnevice.

24sata

Informiramo, savjetujemo i zabavljamo na jedinstvenom formatu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.Uz pretplatu na 24sata dobivate niz benefita kao što je besplatna dostava na kućnu adresu, ušteda u odnosu na kiosk (cijena novina u pretplati iznosi 4,20 kn po primjerku), popusti namijenjeni isključivo pretplatnicima te niz drugih pogodnosti

Express

​  

News magazin koji obrađuje političke, društvene, medijske, kulturne i estradne teme. Svakog petka Express donosi nov i zanimljiv, izravan, otvoren i provokativan sadržaj. Uz standardni sadržaj mogu se pronaći i besplatni specijali koji dodatno obrađuju teme vezane uz roditeljstvo i odgoj, recepte, autopriloge te književni magazini s osvrtom na aktualne književne uratke.

Primjerak Expressa stiže ekspresnom besplatnom dostavom na vašu kućnu adresu po cijeni od 7,99 kuna po primjerku!

Web: express.hr

Budi.IN

Budi.IN je osnovno štivo za svaku čitateljicu ili čitatelja koji zahtijeva svježe i provjerene informacije uz dozu zabave, a pritom želi biti ukorak s najnovijim trendovima u svijetu mode, kozmetike, putovanja, interijera i stila života.

Cijena Budi.IN-a u pretplati iznosi 4 kn po primjerku uz besplatnu dostavu svake subote.

Web: Budi.IN

Skuhatćute

Skuhatćute je kulinarski tjednik koji na vašu kućnu adresu dolazi svake subote i to po cijeni od 2 kn po primjerku, odnosno 8 kn mjesečno.

Uz Skuhatćute lako ćete pripremiti menu za sljedeći tjedan i uveseliti svoje ukućane i prijatelje novim i inovativnim receptima. Uz recepte za prste polizati, u ovom popularnom kulinarskom tjedniku donosimo i brojne gastro savjete te intervjue s vrhunskim chefovima.

Astral

Astral trenutno predstavlja najbolji astrološki i ezoterijski mjesečnik koji se bavi tajnama astrologije, tehnikama iscjeljenja i proricanja, neobjašnjivim fenomenima i misterijima, numerologijom, snovima, bioenergijom te parapsihologijom.

Svoj primjerak Astrala možete osigurati uz godišnju pretplatu po cijeni od 15 kn po primjerku. Uz besplatnu dostavu, na dar dobivate i platnenu torbu za kupovinu, visak, Marijinu ruku i tarot karte.

Autostart

Auto start luksuzni je mjesečnik za automobilizam, motociklizam, sport, zabavu i lifestyle. Lezepa ovog magazina vrlo je široka pa će razne rubrike pratiti trendove u tehnologiji, dizajnu i životnom stilu.

Postati pretplatnik na Auto start možete vrlo jednostavno za samo 11 kuna po primjerku.

WEB:  autostart.24sata.hr

Super Sudoku

Kvartalni enigmatski magazin s najvećim brojem sudoku križaljki koji uz pretplatu dobivate po cijeni od 12,99 kuna po primjerku. Kao poklon, na vašu kućnu adresu nakon prvog plaćenog računa Brennat ručni sat.

Bingo mjesečnik

Mjesečni enigmatski magazin koji na vašu kućnu adresu dolazi do 15. u mjesecu i to po cijeni od samo 8 kn mjesečno. Također, uz pretplatu dobivate na poklon i ručni sat Brenatt.

55Skandi i 111Skandi

Ako ste zaljubljenik u skandinavke i enigmatiku Skandi magazini pravi su izbor za vas!

55Skandi izlazi početkom svakog mjeseca, a možete se pretplatiti po cijeni od 7 kn mjesečno, dok 111Skandi predstavlja veliki kvartalnik na kojeg se možete pretplatiti po cijeni od 8,99 kn po komadu. Uz pretplatu na oba magazina na dar ćete dobiti ručni sat Brenatt.

Pročitajte Opće uvjete pretplate na 24sata.

Message