Obavijesti

Prirodno rješenje za prištiće + GRATIS svježi piling

Prirodno rješenje za prištiće + GRATIS svježi piling
1

Povodom 9 godina poslovanja u Hrvatskoj BIOMEDIS Vas, uz kupnju BIOMEDIS Seta za njegu problematične kože daruje svježom organskom piling maskom od Zeolita i Smilja.

Povodom 9 godina poslovanja u Hrvatskoj BIOMEDIS Vas, u suradnji sa bolje opskrbljanim ljekarnama, uz kupnju BIOMEDIS Seta za njegu problematične kože  daruje svježom organskom piling maskom od Zeolita i Smilja.

BIOMEDIS set za njegu problematične kože će Vam pomoći da se unutar 15 dana riješite prištića uz pomoć potpuno prirodnih sastojaka. BIOMEDIS proizvode preporučuje gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti Vaše kože.

BIOMEDIS set za njegu problematične kože čine potpuno prirodan Tonik za čišćenje i njegu lica te prirodna Krema za njegu problematične kože koji unutar 15 dana pomažu da se riješite prištića. 

Organski proizvodi BIOMEDIS ne sadrže parabene, kortikosteroide, umjetne boje i umjetne parfeme tako da su potpuno sigurni za njegu Vaše kože. U ljekarnama ćete uz Set za njegu problematične kože na poklon dobiti svježu organsku piling masku od smilja i zeolita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potražite nas u bolje opskrbljenim ljekarnama. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte svakog dana na 098 323 164 od 8h-23h. Vrlo rado ćemo Vas savjetovati i organizirati dostavu direktno iz proizvodnje doma ili u Vama najbližu ljekarnu. Dostava je potpuno besplatna.

BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože

Svježa i prirodna BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez kortikosteroida, parabena, umjetnih boja i umjetnih parfema te je prilagođena svim tipovima oštećene i problematične kože. Idealna je i kao podloga za šminku.

Za njegu oštećene i problematične kože 

Pomaže pri regeneraciji stanica kože. Blagotvorno djeluje na problematičnu kožu te doprinosi zdravijem izgledu kože

Ima antiseptičko i umirujuće djelovanje

Sadrži zeolit i polifenol, prirodne antioksidante koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenje proteina i uljnih stuktura kojima je koža bogata te reguliraju ph kože

Pomaže pri jačanju kapilara, regulira apsorpciju 

Hidratizira i omekšava kožu

Aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žljezda i poboljšava mikrocirkulaciju

BIOMEDIS Tonik za čišćenje i njegu lica

Ovaj tonik čisti i njeguje kožu lica i vrata potpuno prirodnim organskim sastojcima. Gel crvenih algi potiče stvaranje kolagena, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. Gel aloe vere regenerira, vlaži kožu i djeluje protuupalno. Eterično ulje Smilja je broj jedan za regeneraciju kože, a pozitivno će djelovati i na prištiće.

BIOMEDIS proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže kortikosteroide, parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u fitoterapiji i homeoterapiji starija je od 150 godina.

U BIOMEDIS ponudi još imate Ultra hidratantnu kremu 24/7, Hranjivu noćnu kremu, Ultrabogatu kremu protiv bora, Hidratantni serum protiv bora, Serum za njegu kože skone celulitu... Cjelokupnu ponudu svježe prirodne organske kozmetike možete vidjeti na www.biomedis.eu.

Gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potražite u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na našoj službenoj web stranici www.BIOMEDIS.eu.  Dostava unutar Hrvatske je potpuno besplatna. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr.Sadiković, a BIOMEDIS proizvode preporučuje gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti Vaše kože.

Pridružite se 49.000 vjernih fanova i pratite nas na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a