Obavijesti

Prvi METRO Cash & Carry u Istarskoj županiji

Prvi METRO Cash & Carry u Istarskoj županiji
3

Marc Carena, Mirela Jovančević Zekić i Valter Flego svečano u Puli otvorili jedini METRO Cash & Carry u Hrvatskoj prilagođen hotelijerima i ugostiteljima.

U utorak, 15. travnja, svečano je obilježeno otvaranje prvog METRO Cash & Carry centra u Puli, u Industrijskoj 2e. Pulski METRO jedinstven je u Hrvatskoj jer su rješenja i proizvodi posebno prilagođeni potrebama HoReCa kupaca, odnosno vlasnicima hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih obrta.

„Jedna petina svih turističkih objekata u Hrvatskoj nalazi se upravo u Istarskoj županiji i otvaranjem METRO-a u Puli hotelijerima, ugostiteljima i drugim malim i srednjim poduzetnicima koji se bave turizmom želimo približiti pristup uslugama i poslovnim rješenjima METRO-a koji su im potrebni za neovisno i uspješno poslovanje“, izjavio je Marc Carena, predsjednik Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Među dobavljačima METRO-a nalazi se 20 istarskih dobavljača među kojima su Zigante s tartufima i proizvodima od tartufa, Milena iz Poreča sa bakalarom, Klara Marić iz Kanafara sa smrznutom tjesteninom te Pisinum s tradicionalnim istarskim mesnim proizvodima. Brojna istarska vina, poput onih vinarija Cattunar, Degrassi, Meneghetti i Pilato, nalaze se i na policama METRO centara u zemljama Europske unije.

„U svih 14 zemalja regije, kojoj pripada i Hrvatska, prisutnost u područjima u kojima možemo pružiti podršku nezavisnom poslovanju smatramo našim obvezom. Veleprodajnim centrom u Puli naše usluge i iskustvo približili smo dijelu poduzetnika koji su većinom usmjereni na turizam zbog čega smo prilagodili ponudu njihovim potrebama“, izjavio je Karel Frans van Helbergen, regionalni direktor Regije Istok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od srijede, 16. travnja svi profesionalni kupci iz Pule i Istarske županije moći će birati među više od 3.000 proizvoda s posebnim naglaskom na svježi asortiman. Istarskim kupcima osigurana je dostava za 30.000 prehrambenih i neprehrambenih prozvoda koje METRO nudi kupcima u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor