Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Astrokarakter odaje pozitivne i negativne strane svih znakova

Astrokarakter odaje pozitivne i negativne strane svih znakova
1

Bikovi su miroljubivi i nastoje pomoći drugima, rakovi su nježni i uvijek poštuju tuđe mišljenje, a Vodenjaci imaju izražen osjećaj za slobodu i pravdu, ali malo uvrnuti

VIDEO

Svaki zodijački znak ima karakteristične dobre i ne baš dobre osobine. No mi imamo slobodnu volju i možemo odabrati što ćemo od njih izražavati u životu. U Zodijaku ne postoje dobri i loši znakovi, svi oni imaju potencijale koji se mogu izražavati na pozitivniji ili negativniji na-čin. 

Većina ljudi koja zapravo ne zna mnogo o astrologiji smatra kako se rođenjem u nekom znaku automatski preuzimaju pozitivna obilježja toga znaka. Vrlo je čestoupravo suprotno. Na početku svojeg osvješćivanja gotovo u pravilu mnogo češće izražavamo negativne osobine tipične za naš Sunčev znak, a tek poslije dolazimo u priliku na harmoničan način usvojiti i pozitivne. 

Upravo je zbog svega toga dobro upoznati negativne karakteristike znaka rođenja, a nakon toga usmjeriti pozornost na osvješćivanje pozitivnih. Tako svjesno možemo obuzdavati i ne baš plemenite reakcije te pobude.

OVAN

Pozitivno: Ovnovi znaju biti vrlo hrabri i odlučni. Djeluju brzo i ne treba im motivacija sa strane. Imaju mnogo energije i ne opterećuju se prošlošću.

Negativno: Ovnovi rade više stvari odjedanput i nemaju strpljenja za dugotrajne projekte. Iza njih uvijek ostaju gomile nedovršenih poslova. Kad nije kako su zamislili, postaju vrlo agresivni.

BIK

Pozitivno: Bikovi su vrlo topli ljudi. Uvijek nastoje biti praktični i pomoći drugima. Miroljubivi su te su vrlo često nadareni za umjetnost.

Negativno: Kad nisu u svom elementu, Bikovi postaju veoma nepokretni i lijeni. Tvrdoglavi su i ne prihvaćaju nikakve savjete sa strane. Kritični su.

BLIZANCI

Pozitivno: Blizanci su inteligentni i komunikativni. Vrlo lako odjedanput obavljaju više aktivnosti i pri tome su vrlo zabavni. Lako se sprijateljuju

Negativno: Ako nisu uravnoteženi, Blizanci postaju vrlo površni. U odnosima su hladni i manipulativni, skloni širenju lažnih glasina. Nevjerni su i nepouzdani suradnici

RAK

Pozitivno: Rakovi su veoma nježna i zaštitnički raspoložena bića. Toplinom i brižnošću drugima daju sigurnost. Snažno se povezuju s ljudima

Negativno: Ako nisu u svom elementu, Rakovi postaju jako posesivni. Druge opterećuju svojim emocijama i zabranjuju im slobodno djelovanje. Postaju hiperosjetljivi i skloni durenju.

LAV

Pozitivno: Lavovi vrlo dostojanstveno izražavaju svoje naklonosti. Veoma su topli i blagonakloni. Izražavaju se kreativno i uvjerljivo.

Negativno: Ako pretjeraju, Lavovi počinju nametati svoju volju drugima. Postaju oholi i neprestano veličaju svoje sposobnosti. Ako ih tko počne ugrožavati, postaju nasilni.

DJEVICA

Pozitivno: Djevice mogu postići savršenstvo u području kojim se bave. Vrijedne su i predani svojoj struci. Uz to su i vrlo analitične

Negativno: Kad nisu uravnotežene, Djevice neprestano kritiziraju sve što ih okružuje. Postaju zajedljive i cinične. Gube se u detaljima i ne mogu vidjeti širi kontekst u životu

VAGA

Pozitivno: Vage imaju razvijen smisao za estetiku i smatra ih se najljepšim znakom Zodijaka. Uvijek se korektno ponašaju i poštuju tuđe mišljenje

Negativno: Kad su negativne, Vage postaju neodlučne i sklone neprirodnu ponašanju. U odnosima s ljudima postaju ovisne o tuđim vrijednostima i potencijalima.

ŠKORPION

Pozitivno: Škorpioni imaju snažnu unutarnju energiju kojom mogu pomagati onima koji su u krizi. Vrlo su duhovni i posvećeni

Negativno: 

Kad odu na mračnu stranu, Škorpioni postaju manipulativni i pesimistični. Bez ikakve grižnje savjesti zloupotrebljavaju druge te u odnosima pokazuju veliku dozu okrutnosti.

STRIJELAC

Pozitivno: Strijelci biraju ideale prema kojima onda usmjeravaju svoj život. Optimizmom i pozitivnošću motiviraju ljude oko sebe.

Negativno: Kad nisu u svom elementu, Strijelci propovijedaju jedno, a čine drugo. Nevjerni su u odnosima i sebično teže ispuniti samo vlastite želje. Katkad mogu biti fanatični.

JARAC

Pozitivno: Jarčevi su vrlo ambiciozni i spremni na velika odricanja kako bi postigli svoje ciljeve. Marljivo uče i spremni su ulagati mnogo energije u rad.

Negativno: Neuravnoteženim Jarčevima nije ništa važnije od društvenog uspjeha. Bezosjećajno eliminiraju suparnike, a svoj identitet oblikuju na temelju dužnosti koju obavljaju.

VODENJAK

Pozitivno: Vodenjaci imaju izražen osjećaj za slobodu. Društveno su osviješteni i pri tome se zauzimaju za provođenje pozitivnih reformi. Originalni su.

Negativno: Kad prevagne lošija strana, Vodenjaci u svojem buntovništvu krše sva pravila. šokiraju druge i donose proturječne odluke. Vrlo se teško uspjevaju zbližiti s drugim ljudima.

RIBE

Pozitivno: Ribe posjeduju urođenu duhovnost koja ih povezuje s nekim višim dimenzijama življenja. Suosjećaju s drugima i uvijek su spremne pomoći.

Negativno: Neuravnotežene Ribe pretvaraju život u niz kaotičnih događaja. Neodgovorni su prema bližnjima i sklone nekom obliku ovisnosti. Sebe doživljavaju kao vječne žrtve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje