Obavijesti

Lifestyle

Cimerica moje kćeri ima velik utjecaj na nju, promijenila se

Kći mi stanuje s jednom podstanarkom starijom od sebe 20 godina. Dotična gospođa se predstavlja da joj je majka. Više i ne komuniciramo. Što da radim?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine,

imam kćer koja je završila višu školu i počela je raditi u državnoj službi, u kojoj je primljena za stalno. Radila je pet godina. Stanuje s jednom podstanarkom starijom od sebe 20 godina. I od tada su se počele osjećati jake promjene, počela se udaljavati od nas i smeta joj svaki naš poziv. Dotična gospođa se predstavlja da joj je majka. Sve je krenulo po zlu. Više i ne komuniciramo, a napustila je i posao. Može li se tu što promijeniti? Zahvaljujem na odgovoru.

šifra: tužni starci

Odgovor:

Vidim stabilnost i čvrstoću u vašem životu, u kojem niste imali većih problema. Vrlo ste pozitivna i produhovljena obitelj. Mnogo toga ste stekli i dobro ste odgojili svoju kćer. Ona je komunikativna i emotivna, ali pomalo čudnih sklonosti. Ta žena joj pruža puno toga u životu, sklone su jedna drugoj i snažno povezane. Trebate je prihvatiti onakvu kakva jest. Odrasla je žena i ona sada bira život kakvim želi živjeti. Vi tu više ništa ne možete učiniti. 

Vidim da će uskoro doći do spoznaje što je učinila i da će vas posjetiti i početi s vama iznova komunicirati. Nemojte joj braniti da nastavi živjeti s tom ženom nego otvoreno porazgovarajte. Uskoro će prvo vas kontaktirati telefonom pa vas i posjetiti. Vidim joj dobru budućnost i poboljšanje vaših odnosa. Sretno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku