Obavijesti

Kolumne

Ja sam na sudu, kćeri propada obrt, a sinovi ne razgovaraju...

Vodim sudski proces već 19 godina, sinovi su mi već dugo u svađi i uopće ne razgovaraju, a kćer je u teškim problemima s obrtom. Što će biti sa svima nama?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Poštovani Mevludine, 

imam troje djece - dva sina i kćer. Mlađi sin je oženjen, ima jednu djevojčicu, stariji je takoder oženjen te ima sina i kćer. Zanima me kakva je budućnost te djece? Htjela bih čuti od vas - sinovi su mi u zavadi, već dugo ne pričaju pa me zanima hoće li tomu doći kraj. Kći ima cvjećarnicu i ide joj teško. Zanima me hoće li uspjeti opstati. Pokušavam im pomoći. Igram loto pa se pitam imam li kakvu šansu. Udovica sam već 19 godina, nemam prijatelja, a nemam ni interesa tražiti ga. Vodim sudski proces već 19 godina. Zanima me hoće li biti na mojoj strani i hoću li dobiti povoljnu presudu? Također, na sudu sam s maćehom zbog ostavine jer je otac umro, a mene i sestru nije zvala na ostavinsku raspravu. Hoću li to dobiti? 
šifra: u iščekivanju 

Odgovor:

Prilično ste eksplozivna osoba i lako mijenjate raspoloženje. Marljivo radite i jako ste borbeni. No, nažalost, vaša vas djeca iskorištavaju. Neprestano im pomažete, a snage više nemate. Kćerin obrt očekuje mali napredak, ali i promjena do kraja godine. Počet će novi. Sinovi će se pomiriti te ne vidim ništa negativno ni djeci ni unučadi. Sudski proces trajat će još dugo. Okončat će se dogovorom. Očekuje vas veza koja neće dugo trajati, ali za godinu i pol čeka vas stabilna veza, kao i stabilnost u svakom pogledu. Namučili ste se, a sad je vrijeme da se malo djeca brinu. Naučite ih da sami osmišljavaju i stvaraju, a ne da sve ide preko vas jer kako će danas-sutra funkcionirati bez vas. Za dvije i pol godine sve će ići nabolje ako ćete obavljati redovite liječničke kontrole. 

Svaka ljubavna veza mi puca i strah me da ne ostanem sama 

Dragi Mevludine,

molim vas da pogledate u čemu je problem jer mi se svaka ljubavna veza raspadne. S ovom osobom bila sam u vezi pet godina. Vidite li ponovno vezu s njim i je li on pravi čovjek za mene ili je to netko drugi? Ima li uroka? Bojim se da ću ostati sama. Imam 57 godina. Molim vas da mi kažete je li sa zdravljem sve u redu. Utjeha su moji anđeli koji me čuvaju. Želim vam svu sreću. Unaprijed hvala! Bok! 
šifra: sunce i lav  

Odgovor:

Potječete iz patriarhalne obitelji. Vrlo ste pošteni i jakoga karaktera. Sentimentalni ste i zaljubljive prirode, no nažalost, i pomalo naivni. Iskreni ste i odani. Vaše veze su počinjale i trajale neko vrijeme, ali nijedna nije prerasla u nešto konkretno. Davno, prije deset godina, imali ste čvrstu vezu. Taj čovjek je s vama htio sve, ali vi ste odustali od njega. Poslije su bili sve slabi ljudi čudne prošlosti i vrlo neiskreni. Nažalost, ni ova zadnja veza nije ništa posebno. Ne vidim ni pomirenje ni budućnost s tim čovjekom. Ne opterećujte se s njim jer ne zaslužuje to. Krajem ove godine očekuje vas veza s ozbiljnim i naočitim gospodinom iz okoline vašeg mjesta. Razveden je, pozitivan i vrlo otmjen. Vidim napredak veze i konačno ustrajnost. Bit ćete zadovoljni. Sljedeće dvije godine očekuju vas velik napredak i uspjeh kako u ljubavi tako i u poslu. Što se tiče zdravlja, vidim malo iskrivljenje kralježnice, skoliozu i glavobolje od napetosti. Obvezno vam preporučujem plivanje i masaže. Sretno! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode